Showing results 1 to 20 of 27
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Acorn (Quercus spp.) as a novel source of oleic acid and tocopherols for livestock and humans: discrimination of selected species from Mediterranean forest | Akcan, Tolga; Gökçe, Ramazan ; Asensio, M.; Estévez, M.; Morcuende, D. |
2019 | Bazı kaplamalı tavuk ürünlerinde kaplama materyaline ilave edilen farklı oranlardaki rüşeymin ürün kalitesine etkisi | Şahin, İkbal Abdullah |
2011 | Comparison of marinating with two different types of marinade on some quality and sensory characteristics of Turkey breast meat | Ergezer, H. ; Gökçe, Ramazan |
2011 | Comparison of Marinating with Two Different Types of Marinade on Some Quality and Sensory Characteristics Turkey Breast Meat | Ergezer, Haluk ; Gokce, Ramazan |
2021 | EFFECT OF DIFFERENT TEMPERATURE ON REHYDRATIO KINETICS OF CHICKEN BREAST MEAT CUBES | Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Demiray, Engin ; Gökçe, Ramazan |
2021 | EFFECT OF DIFFERENT TEMPERATURE ON REHYDRATION KINETICS OF CHICKEN BREAST MEAT CUBES | Ozunlu, O.; Ergezer, H. ; Demiray, E. ; Gokce, R. |
2018 | Effects of cornelian cherry (Cornus mas L.) extract on quality characteristics of sucuk | Ergezer, Haluk ; Gökçe, R ; Elgin, Şeyma; Akcan, Tolga |
2016 | Effects of different batter formulation on some quality characteristics of deep-fat fried chicken nuggets | Gökçe, Ramazan ; Akgün, Ali Aytaç; Ergezer, Haluk ; Akcan, Tolga |
2003 | Effects of soy milk incorporation on some physico-chemical and sensory properties, colour intensity and the cost of Kashar cheese | Gökçe, Ramazan ; Gürsoy, Oğuz |
2016 | Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve Etkileri | Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Hozer, Şeyma; Akcan, Tolga |
2023 | Exploring the impact of acorn extract on the quality and taste of beef meat burgers | Akcan, T.; Ozunlu, O.; Ergezer, H. ; Gokce, R. |
2016 | Farklı Kaplama Bileşenleriyle Kaplamanın Derin Yağda Kızartılan Piliç Nuggetların Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Etkileri | Gökçe, Ramazan ; Akgün, Ali Aytaç; Ergezer, Haluk ; Akcan, Tolga |
1998 | Farklı sıcaklık ve sürelerde ısıl işlem uygulanan inek sütünden yapılan yoğurtların bazı kalite kriterleri yönünden incelenmesi | Şimşek, Dudu |
2016 | Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye? | Gökçe, Ramazan ; Ergezer, Haluk |
2018 | Improving physicochemical, antioxidative and sensory quality of raw chicken meat by using acorn extracts | Özünlü, O.; Ergezer, Haluk ; Gökçe, R. |
2005 | Karın tereyağlarının fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri | Kadıoğlu, Yeşim |
2024 | Kokoreçte biyoaktif peptitlerin belirlenmesi ve bunların laboratuvar ortamında antioksidatif özelliklerinin incelenmesi | Doğan, Merve |
2018 | Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi | Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Akcan, Tolga |
2010 | Microbiological quality of karin butter, a traditionally manufactured butter from Turkey | Gökçe, Ramazan ; Aslanalp, Y.; Herken, E.N. |
2019 | Physico-chemical parameters and acceptability and of spleentreated beef patties | Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Akdoğan, Abdullah ; Akcan, T. |