Skip navigation
GCRIS
Home
Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Reports
Awards
Equipments
Explore by
Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Help
Help
Sign on to:
My GCRIS Repository
Receive email
updates
Edit Account details
Browsing by Author
Gökçe, Ramazan
Enter a last name
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 27
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Acorn (Quercus spp.) as a novel source of oleic acid and tocopherols for livestock and humans: discrimination of selected species from Mediterranean forest
Akcan, Tolga; Gökçe, Ramazan
; Asensio, M.; Estévez, M.; Morcuende, D.
2019
Bazı kaplamalı tavuk ürünlerinde kaplama materyaline ilave edilen farklı oranlardaki rüşeymin ürün kalitesine etkisi
Şahin, İkbal Abdullah
2011
Comparison of marinating with two different types of marinade on some quality and sensory characteristics of Turkey breast meat
Ergezer, H.
; Gökçe, Ramazan
2011
Comparison of Marinating with Two Different Types of Marinade on Some Quality and Sensory Characteristics Turkey Breast Meat
Ergezer, Haluk
; Gokce, Ramazan
2021
EFFECT OF DIFFERENT TEMPERATURE ON REHYDRATIO KINETICS OF CHICKEN BREAST MEAT CUBES
Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk
; Demiray, Engin
; Gökçe, Ramazan
2021
EFFECT OF DIFFERENT TEMPERATURE ON REHYDRATION KINETICS OF CHICKEN BREAST MEAT CUBES
Ozunlu, O.; Ergezer, H.
; Demiray, E.
; Gokce, R.
2018
Effects of cornelian cherry (Cornus mas L.) extract on quality characteristics of sucuk
Ergezer, Haluk
; Gökçe, R
; Elgin, Şeyma; Akcan, Tolga
2016
Effects of different batter formulation on some quality characteristics of deep-fat fried chicken nuggets
Gökçe, Ramazan
; Akgün, Ali Aytaç; Ergezer, Haluk
; Akcan, Tolga
2003
Effects of soy milk incorporation on some physico-chemical and sensory properties, colour intensity and the cost of Kashar cheese
Gökçe, Ramazan
; Gürsoy, Oğuz
2016
Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve Etkileri
Ergezer, Haluk
; Gökçe, Ramazan
; Hozer, Şeyma; Akcan, Tolga
2023
Exploring the impact of acorn extract on the quality and taste of beef meat burgers
Akcan, T.; Ozunlu, O.; Ergezer, H.
; Gokce, R.
2016
Farklı Kaplama Bileşenleriyle Kaplamanın Derin Yağda Kızartılan Piliç Nuggetların Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Etkileri
Gökçe, Ramazan
; Akgün, Ali Aytaç; Ergezer, Haluk
; Akcan, Tolga
1998
Farklı sıcaklık ve sürelerde ısıl işlem uygulanan inek sütünden yapılan yoğurtların bazı kalite kriterleri yönünden incelenmesi
Şimşek, Dudu
2016
Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye?
Gökçe, Ramazan
; Ergezer, Haluk
2018
Improving physicochemical, antioxidative and sensory quality of raw chicken meat by using acorn extracts
Özünlü, O.; Ergezer, Haluk
; Gökçe, R.
2005
Karın tereyağlarının fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
Kadıoğlu, Yeşim
2024
Kokoreçte biyoaktif peptitlerin belirlenmesi ve bunların laboratuvar ortamında antioksidatif özelliklerinin incelenmesi
Doğan, Merve
2018
Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi
Ergezer, Haluk
; Gökçe, Ramazan
; Akcan, Tolga
2010
Microbiological quality of karin butter, a traditionally manufactured butter from Turkey
Gökçe, Ramazan
; Aslanalp, Y.; Herken, E.N.
2019
Physico-chemical parameters and acceptability and of spleentreated beef patties
Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk
; Gökçe, Ramazan
; Akdoğan, Abdullah
; Akcan, T.