Browsing by Author Gökçe, Ramazan

Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Acorn (Quercus spp.) as a novel source of oleic acid and tocopherols for livestock and humans: discrimination of selected species from Mediterranean forestAkcan, Tolga; Gökçe, Ramazan ; Asensio, M.; Estévez, M.; Morcuende, D.
2019Bazı kaplamalı tavuk ürünlerinde kaplama materyaline ilave edilen farklı oranlardaki rüşeymin ürün kalitesine etkisiŞahin, İkbal Abdullah
2011Comparison of marinating with two different types of marinade on some quality and sensory characteristics of Turkey breast meatErgezer, H. ; Gökçe, Ramazan 
2011Comparison of Marinating with Two Different Types of Marinade on Some Quality and Sensory Characteristics Turkey Breast MeatErgezer, Haluk ; Gokce, Ramazan 
2021EFFECT OF DIFFERENT TEMPERATURE ON REHYDRATIO KINETICS OF CHICKEN BREAST MEAT CUBESÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Demiray, Engin ; Gökçe, Ramazan 
2021EFFECT OF DIFFERENT TEMPERATURE ON REHYDRATION KINETICS OF CHICKEN BREAST MEAT CUBESOzunlu, O.; Ergezer, H. ; Demiray, E. ; Gokce, R. 
2018Effects of cornelian cherry (Cornus mas L.) extract on quality characteristics of sucukErgezer, Haluk ; Gökçe, R ; Elgin, Şeyma; Akcan, Tolga
2016Effects of different batter formulation on some quality characteristics of deep-fat fried chicken nuggetsGökçe, Ramazan ; Akgün, Ali Aytaç; Ergezer, Haluk ; Akcan, Tolga
2003Effects of soy milk incorporation on some physico-chemical and sensory properties, colour intensity and the cost of Kashar cheeseGökçe, Ramazan ; Gürsoy, Oğuz
2016Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve EtkileriErgezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Hozer, Şeyma; Akcan, Tolga
2023Exploring the impact of acorn extract on the quality and taste of beef meat burgersAkcan, T.; Ozunlu, O.; Ergezer, H. ; Gokce, R. 
2016Farklı Kaplama Bileşenleriyle Kaplamanın Derin Yağda Kızartılan Piliç Nuggetların Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine EtkileriGökçe, Ramazan ; Akgün, Ali Aytaç; Ergezer, Haluk ; Akcan, Tolga
1998Farklı sıcaklık ve sürelerde ısıl işlem uygulanan inek sütünden yapılan yoğurtların bazı kalite kriterleri yönünden incelenmesiŞimşek, Dudu
2016Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye?Gökçe, Ramazan ; Ergezer, Haluk 
2018Improving physicochemical, antioxidative and sensory quality of raw chicken meat by using acorn extractsÖzünlü, O.; Ergezer, Haluk ; Gökçe, R. 
2005Karın tereyağlarının fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleriKadıoğlu, Yeşim
2018Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin EtkisiErgezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Akcan, Tolga
2010Microbiological quality of karin butter, a traditionally manufactured butter from TurkeyGökçe, Ramazan ; Aslanalp, Y.; Herken, E.N.
2019Physico-chemical parameters and acceptability and of spleentreated beef pattiesÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Akdoğan, Abdullah ; Akcan, T.
2014Simultatenous determination of diacetyl and acetoin in traditional turkish butter stored in sheep's rumen (Karinyagi)Gökçe, Ramazan ; Akdoğan, Abdullah ; Divrikli, Ümit ; Elci, L.