Showing results 1 to 20 of 28
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2005 | Antioxidant activity of water-soluble Maillard reaction products | Yılmaz, Yusuf ; Toledo, R. |
2013 | Barbunyanın (Phaselous vulgaris L.) lif ve antioksidan kaynağı olarak tarhana çorbası hazırlanmasında kullanımı | Aslankara, Tuba |
2011 | Bioconversion of linoleic acid into conjugated linoleic acid by lactic acid bacteria isolated from cheese | Gursoy, O.; Yılmaz, Yusuf ; Ozel, S.; Çon, Ahmet Hilmi |
2014 | Bir konteyner terminalinde rıhtım vinçlerinin sezgisel yöntemler kullanılarak çizelgelenmesi | Yılmaz, Yusuf |
2018 | Core professionalism education in surgery: A systematic review | Büke, Akile Sarıoğlu; Öztürkçü, Ö.S.K.; Yılmaz, Y. ; Sayek, İ. |
2013 | Degradation kinetics of lycopene, ß-carotene and ascorbic acid in tomatoes during hot air drying | Demiray, Engin ; Tülek, Yahya ; Yılmaz, Yusuf |
2023 | Değişken komşuluk arama algoritmaları ile elektrikli araç rotalama problemlerinin çözümü | Yılmaz, Yusuf |
2014 | Determination of Pesticides in Soil by Mechanical Stirring-Assisted Extraction Coupled with Gas Chromatography-Mass Spectrometry | Akdoğan, Abdullah ; Kartal, Aslıhan Arslan ; Höl, Ayşen ; Yilmaz, Y. ; Divrikli, Ümit ; Elci, L. |
2014 | Effect of Cornelian Cherry Use on Physical and Chemical Properties of Tarhana | Işık, Fatma ; Çelik, İlyas; Yılmaz, Yusuf |
2016 | Effect of roasted yellow chickpea (leblebi) flour addition on chemical, rheological and sensory properties of boza | Çelİk, İlyas; Işık, Fatma ; Yilmaz, Y. |
2007 | Effect of soapwort extract on physical and sensory properties of sponge cakes and rheological properties of sponge cake batters | Çelik, I.; Yılmaz, Yusuf ; Işık, Fatma ; Üstün, O. |
2010 | Enzymatic processing and antioxidant activity of agricultural waste autohydrolysis liquors | Akpinar, O.; Gunay, K.; Yılmaz, Yusuf ; Levent, O.; Bostanci, S. |
2008 | Ferrie reducing/antioxidant power of Maillard reaction products in model bread crusts | Yılmaz, Yusuf ; Akgün, F.Burcu |
2004 | Health aspects of functional grape seed constituents | Yılmaz, Yusuf ; Toledo, R.T. |
2012 | Hipoksik-iskemik beyin hasarı modeli uygulanan yeni doğan sıçanlarda üzüm çekirdeği özütü'nün öğrenme-bellek ve hipokampus' un histolojik yapısı üzerine etkisi | Adıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Özdemir, Mehmet Bülent ; Abban, Gülçin ; Hatip, İzzettin |
2009 | In vitro and in vivo antioxidant effect of the grape seed extract in brain tissue, plasma and red blood cell | Adıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Bor Küçükatay, Melek ; Küçükatay, Vural ; Erken, Gülten |
2024 | Investigation on strength loss in buckling of composite columns subjected to fatigue loading | Akbulut, M.; Yilmaz, Y. ; Ertas, A.H. |
2019 | Kinetics of allicin potential loss in garlic slices during convective drying | Doganturk, M.; Demiray, Engin ; Gursoy, O.; Yilmaz, Y. |
2023 | Kinetics of Antioxidant Activity and Color Degradation in Tomatoes during Hot Air Drying | Gokmen, Adeviye Rana; Demiray, Engin ; Tülek, Yahya ; Yilmaz, Y. |
2016 | Laktik Asit Bakterilerinde Otoliz ve Peynir Teknolojisindeki Önemi | Şimşek, Ömer ; Gürsoy, Oğuz; Dalca, Selime Hazır; Yılmaz, Yusuf |