38.03. Hotel, Restaurant and Catering

Organization name
38.03. Hotel, Restaurant and Catering
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 1-13 of 13 (Search time: 0.022 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12023AROMATİK KATKILAR KULLANILARAK DEMLENEN TÜRK KAHVELERİNİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİYüce, Figen ; Türk Aslan, Sinem 
22024Chemical, physical and sensory properties of gluten-free potato crackers supplemented with cowpea, faba bean and mung bean floursAslan, S.T. ; Isik, F. 
32017Consumer acceptability of bread produced from by-products of wine industryGul, H; Gul, M; Türk-Aslan, Sinem ; Acun, S; Nayir, N; Sen, H
42024Culinary trends in future gastronomy: A reviewYıkmış, S.; Türkol, M.; Abdi, G.; İmre, M.; Alkan, G.; Türk, Aslan, S. ; Rabail, R.; Aadil, Rana Muhammad
52022Effects of pseudocereal flours addition on chemical and physical properties of gluten-free crackersTurk Aslan, Sinem ; Isik, Fatma 
62023Gastronomik Değeri Olan Koruk Ekşilerinin Geleneksel Üretim Yöntemlerinin KarşılaştırılmasıYıkmış, Seydi; Türk Aslan, Sinem ; Tokatlı Demirok, Nazan
72023GELENEKSEL BİR ET ÜRÜNÜ: FERMENTE SUCUKYüce, Figen 
8Sep-2022Glutensiz kraker üretimi ve modifiye atmosferde depolanmasıTürk Aslan, Sinem 
92012Göller Bölgesi'nde yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin fiziksel özellikleriGül, Hülya; Acun, Sultan; Türk Aslan, Sinem ; Öztürk, Ayşe; Kara, Burhan
102024İlkel buğday unlarının krakerlerde kullanım potansiyeliIşık, Fatma ; Demir, Yağmur; Aslan, Sinem Türk 
11Oct-2018Kaplanmış balık filetosu üretiminde havuç ve portakal posasının kullanımıYüce, Figen 
122015Tarım İşletmelerinde Buğday Tohumu Kullanımı ve Sorunları: Burdur ve Isparta İlleri ÖrneğiGül, Hülya; Gül, Mevlüt; Acun, Sultan; Aslan, Sinem Türk ; Öztürk, Ayşe; Kara, Burhan; Akman, Zekeriya
132020Türkiye’nin Göller Bölgesi’nde Yetiştirilen Buğday Çeşitlerinin Bazı Kalite ÖzellikleriGül, Hülya; Kara, Burhan; Acun, Sultan; Türk Aslan, Sinem ; Öztürk Samur, Ayşe