Skip navigation
GCRIS
  • Home
  • Collections
  • Research Outputs
  • Researchers
  • Organizations
  • Projects
  • Reports
  • Awards
  • Equipments
  • Explore by
    • Collections
    • Research Outputs
    • Researchers
    • Organizations
    • Projects
  • Sign on to:
    • My GCRIS Repository
    • Receive email
      updates
    • Edit Account details
Network Lab Bibliometrics Email Alert

  • Profile
  • Indicators
  • Other

Profile

Full Name
Işık, Fatma
Variants
Isik, F.
Işık, F.
isik, F.
 
Main Affiliation
10.05. Food Engineering
 
Email
fisik@pau.edu.tr
 
Other emails
fisik0572@gmail.com
 
Link to YOK Profile
YOK Profile
ORCID
0000-0002-1718-7313
Link to Google Profile
Google Profile
Scopus Author ID
8982659500
Researcher ID
ADH-8415-2022
 
Source ID
165
Starting Date
15-11-1995
 
Interests
Tahıl Teknolojisi, Gıda Teknolojileri
 
Country
Turkey
Status
Current staff
Loading... 5 0 20 0 false
Loading... 6 0 20 0 false

Publications
  • Articles
  • Others

Author

  • 5 Işık Fatma
  • 3 Işık, Fatma
  • 1 Işık,Fatma

Subject

  • 1 Biber Posası
  • 1 Biber Çekirdeği
  • 1 Domates Posası
  • 1 Domates Çekirdeği
  • 1 Paprika Pomace
  • 1 Paprika Seed
  • 1 Tarhana
  • 1 Tomate Seed
  • 1 Tomato Pomace

Date issued

  • 5 2020 - 2025
  • 4 2010 - 2019

Type

  • 8 Project
  • 1 Doctoral Thesis

Fulltext

  • 8 No Fulltext
  • 1 With Fulltext


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.017 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12023Son Fermentasyonda Vakum Uygulamasının Mayalı Ürünlerde Bazı Kalite Özellikleri Üzerine EtkisiIşık, Fatma 
22020Siyez Tam Buğday Ununun Keklerde Kullanım PotansiyeliIşık Fatma 
3Jul-2013Salça üretim atıklarının tarhana üretiminde kullanımıIşık, Fatma 
42017Nar Kabuğu İlavesinin Keklerin Besinsel Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine EtkisiIşık, Fatma 
52019Modifiye Atmosferde Paketlenmiş Nar Kabuğu İlave Bisküvilerin Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiIşık,Fatma 
62021Karpuz Kabuğu Tozunun Glutensiz Kekte Kullanım PotansiyeliIşık Fatma 
72021İlkel Buğday Çeşitlerinden Üretilmiş ve Modifiye Atmosferde Paketlenmiş Bisküvilerin Bazı Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiIşık Fatma 
82022Glutensiz Kraker Üretimi ve Modifiye Atmosferde DepolamaIşık Fatma 
92017Domates Salçası Üretim Atıklarının Kraker Üretiminde Fonksiyonel Amaçlı KullanımıIşık Fatma 

 

Claim Researcher Page

Check the encrypted string of this email, put the correct string in the box below and click "Go" to validate the email and claim this profile.

Emails: f i s i * @ * * * * * * u . t r

Go


Login via ORCID to claim this profile:


Contact via feedback form

If you want contact administrator site clicking the follow button 

Explore by

  • Collections
  • Publications
  • Researchers
  • Patents
  • Organizations
  • Projects
  • Journals


  • Events
  • Equipments
  • Awards
  • Reports
  • Language
  • Rights
  • Category

About

  • Contact
  • GCRIS
  • Research Ecosystems
  • Feedback
Feedback
Powered by Research Ecosystems
Login to GCRIS Dashboard