C. Kadakal
Kadakal, Cetin.
Kadakal, Ç.
Ç. Kadakal
Kadakal, Çetin.
Kadakal, Cetin
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.01 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2012 | A survey of ergosterol content of tomato products in Turkey during 2006-2010 | Kadakal, Çetin |
2 | 2001 | Kırmızıbiberlerde acılık ve renk bileşikleri | Kadakal, Çetin ; Poyrazoğlu, Ender; Yemiş, Oktay; Artık, Nevzat |
3 | 2019 | Is ergosterol a new microbiological quality parameter in foods or not? | Kadakal, Çetin ; Tepe, Tolga Kağan |
4 | 2000 | Elma ve elma ürünlerinde patulin miktarını etkileyen faktörler | Kadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin |
5 | 2000 | Elma suyu üretimi esnasında patulin içeriğindeki değişimler | Kadakal, Çetin |
6 | 2003 | Elma çürüklük düzeyinin elma suyunun patulin ve fumarik asit düzeyine etkisi | Kadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin ; Poyrazoğlu, Ender; Şimşek, Atilla |
Claim Researcher Page
Check the encrypted string of this email, put the correct string in the box below and click "Go" to validate the email and claim this profile.
Emails: c k a d * * * * @ * * * * * * u . t r