Skip navigation
GCRIS
  • Home
  • Collections
  • Research Outputs
  • Researchers
  • Organizations
  • Projects
  • Reports
  • Awards
  • Equipments
  • Explore by
    • Collections
    • Research Outputs
    • Researchers
    • Organizations
    • Projects
  • Sign on to:
    • My GCRIS Repository
    • Receive email
      updates
    • Edit Account details
Network Lab Bibliometrics Email Alert

  • Profile
  • Indicators
  • Other

Profile

Full Name
Tülek, Yahya
Variants
Tulek, Yahya
 
Main Affiliation
10.05. Food Engineering
 
Email
ytulek@pau.edu.tr
 
Other emails
ytulektr@gmail.com
 
Link to YOK Profile
YOK Profile
ORCID
0000-0001-8915-4337
Link to Google Profile
Google Profile
Scopus Author ID
6507294011
Researcher ID
CDM-4182-2022
 
Source ID
664
Starting Date
21-11-2002
 
Interests
Temel İşlemler, Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimi
 
Country
Turkey
Loading... 5 0 20 0 false
Loading... 6 0 20 0 false
Status
Current staff

Publications
  • Articles
  • Others

Author

  • 10 Tülek, Yahya
  • 1 Ceviz, Gülin
  • 1 Demiray, Engin
  • 1 Gençdağ, Esra
  • 1 Gökalp, Hüsnü Yusuf
  • 1 Karabacak, Rasim
  • 1 Kaspsaraçoğlu, Gizem
  • 1 Taş, Cansev
  • 1 Tümer, Emre
  • 1 Özaydın, Selin
  • . next >

Date issued

  • 2 2020 - 2025
  • 4 2010 - 2019
  • 2 2000 - 2009
  • 2 1991 - 1999

Type

  • 10 Project

Fulltext

  • 10 No Fulltext


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.008 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12016Taze ve Kısmen Kurutulmuş Olarak Dondurulan Havuç ve Domatesin Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimlerin Belirlenmesi ve Kinetik ModellemesiTülek, Yahya ; Tümer, Emre
22009Kurutma İşleminde Domatesin Lycopersicum esculentum Mill Askorbik Asit ß Karoten Likopen ve Renk Değişim Kinetiğinin BelirlenmesiTülek, Yahya ; Demiray, Engin 
32021Farklı Ön İşlemler Uygulanarak Glutensiz Mercimek Bisküvisi Üretiminin AraştırılmasTülek, Yahya ; Taş, Cansev
42015Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kekik (Origanum Onites) Örneklerinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin AraştırılmasıTülek, Yahya ; Kaspsaraçoğlu, Gizem
52009Farklı Haşlama Yöntemleri ile Haşlanan Brokolilerde Glukosinolat Askorbik Asit Renk ve Tekstür Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesiTülek, Yahya ; Gençdağ, Esra
61996Farklı Gıda Maddelerinin Isıl Özelliklerinin Deneysel ve Teorik Olarak BelirlenmesiTülek, Yahya ; Özkal, Sami Gökhan 
71994Et Teknolojisinde Donma ve Çözülme Zamanı Donmuş ve Diğer Etlerin Model Sistemlerde Emülsiyon ve Kalorimetrik Özelliklerinin TespitiGökalp, Hüsnü Yusuf; Tülek, Yahya 
82011Denizli Havzasındaki Termal Alanlardan Etkilenen ve Etkilenmeyen Jeolojik Formasyonlarda Sıcaklık ve Isı Depolama Kapasitesi Değişiminin İncelenmesi ve Isı Pompalarında Kullanımının AraştırılmasıKarabacak, Rasim ; Tülek, Yahya 
92022Çileğin Muhafazasında Dondurma ve Kurutma Yöntemlerinin Kullanım Olanaklarının Ürün Kalitesi ve Enerji İhtiyacı Açısından DeğerlendirilmesiTülek, Yahya ; Özaydın, Selin
102011Bazı Alicyclobacillus Türlerinin Değişik Ortam Koşullarında Isıl Dayanıklılıklarının BelirlenmesiTülek, Yahya ; Ceviz, Gülin

 

Claim Researcher Page

Check the encrypted string of this email, put the correct string in the box below and click "Go" to validate the email and claim this profile.

Emails: y t u l * * @ * * * * * * u . t r

Go


Login via ORCID to claim this profile:


Contact via feedback form

If you want contact administrator site clicking the follow button 

Explore by

  • Collections
  • Publications
  • Researchers
  • Patents
  • Organizations
  • Projects
  • Journals


  • Events
  • Equipments
  • Awards
  • Reports
  • Language
  • Rights
  • Category

About

  • Contact
  • GCRIS
  • Research Ecosystems
  • Feedback
Feedback
Powered by Research Ecosystems
Login to GCRIS Dashboard