Browsing by Author Özkal, Sami Gökhan

Showing results 1 to 20 of 30  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Application of ultrasound in food dryingTüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
2024Bireylerin gıda güvenliği ve gıda denetimleri konusunda tüketici bilincinin incelenmesiTan Börekçi, Saide Ruveyda
2023Bitkisel ekstraktli nanoliflerin elektro eğirme yöntemi ile üretimi ve sosis kaplamada kullanımıZambak, Özlem 
2001Değişik süt ve bitkisel yağ örneklerinin ısıl iletkenlik değerlerinin deneysel olarak belirlenmesiÖzkal, Sami Gökhan ; Tülek, Yahya 
1998Değişik sıvı gıdaların ısıl iletkenlik değerlerinin belirlenmesiÖzkal, Sami Gökhan 
2018The effect of lactic acid bacteria and yeast usage on aroma development during tarhana fermentationÖzdemir, N.; Yazıcı, Gizem; Şimşek, Ö.; Özkal, S.G. ; Çon, A.H.
2017Ekmeklerde Aktif Paketleme UygulamalarıGöncü, Ali; Özkal, Sami Gökhan 
2024Elektropüskürtme yöntemi ile gıda teknolojisinde kullanım potansiyeline sahip nanopartikül üretimiGüngördü, Berna
Aug-2020Elmaların ultrases destekli ozmotik dehidrasyonu: Kuruma karakteristikleri ve fiziksel özelliklerine etkileriGüler Yaranlı, Fatma
2017Enhancement of drying and rehydration characteristics of okra by ultrasound pre-treatment applicationTüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
2001Experimental determination of thermal conductivity of various milk and vegetable oil productsÖzkal, S.G. ; Tülek, Y.
1996Farklı Gıda Maddelerinin Isıl Özelliklerinin Deneysel ve Teorik Olarak BelirlenmesiTülek, Yahya ; Özkal, Sami Gökhan 
2015GIDALARIN KURUTULMASINDA ULTRASES KULLANIMITüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
2020Investigation of effect of ultrasound pretreatment on drying and rehydration characteristics and microstructure of apple slicesTüfekçi S. ; Özkal S.G. 
2017Kinetic modeling of quality aspects of fermented sausage (Sucuk) during storageÖzkal, Sami Gökhan ; Storage, Hüdayi
2011Kinetics of traditional Turkish sausage quality aspects during fermentationErcoşkun, Hüdayi ; Özkal, Sami Gökhan 
2022Limon Kabuklarının Sıcak Hava, Mikrodalga ve Sıcak Hava-Mikrodalga Kombinasyonu ile KurutulmasıÖzkal, Sami Gökhan ; Uysal, Mahmut Burak
2019Limon ve portakal kabuklarının sıcak hava, mikrodalga ve sıcak hava-mikrodalga kombinasyonu ile kurutulmasıUysal, Mahmut Burak
2018Nar kabuğu ve siyah havuç posasından fenolikbileşiklerin ultrases destekli ekstraksiyonu: Kinetik modelleme ve optimizasyonÇamuroğlu, Ayşe Gül
2023The Optimization of Hybrid (Microwave-Conventional) Drying of Sweet Potato Using Response Surface Methodology (RSM)Tufekci, Senem ; Özkal, Sami Gökhan