Showing results 1 to 20 of 28
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Application of ultrasound in food drying | Tüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan |
2023 | Bitkisel ekstraktli nanoliflerin elektro eğirme yöntemi ile üretimi ve sosis kaplamada kullanımı | Zambak, Özlem |
2001 | Değişik süt ve bitkisel yağ örneklerinin ısıl iletkenlik değerlerinin deneysel olarak belirlenmesi | Özkal, Sami Gökhan ; Tülek, Yahya |
1998 | Değişik sıvı gıdaların ısıl iletkenlik değerlerinin belirlenmesi | Özkal, Sami Gökhan |
2018 | The effect of lactic acid bacteria and yeast usage on aroma development during tarhana fermentation | Özdemir, N.; Yazıcı, Gizem; Şimşek, Ö.; Özkal, S.G. ; Çon, A.H. |
2017 | Ekmeklerde Aktif Paketleme Uygulamaları | Göncü, Ali; Özkal, Sami Gökhan |
Aug-2020 | Elmaların ultrases destekli ozmotik dehidrasyonu: Kuruma karakteristikleri ve fiziksel özelliklerine etkileri | Güler Yaranlı, Fatma |
2017 | Enhancement of drying and rehydration characteristics of okra by ultrasound pre-treatment application | Tüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan |
2001 | Experimental determination of thermal conductivity of various milk and vegetable oil products | Özkal, S.G. ; Tülek, Y. |
1996 | Farklı Gıda Maddelerinin Isıl Özelliklerinin Deneysel ve Teorik Olarak Belirlenmesi | Tülek, Yahya ; Özkal, Sami Gökhan |
2015 | GIDALARIN KURUTULMASINDA ULTRASES KULLANIMI | Tüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan |
2020 | Investigation of effect of ultrasound pretreatment on drying and rehydration characteristics and microstructure of apple slices | Tüfekçi S.; Özkal S.G. |
2017 | Kinetic modeling of quality aspects of fermented sausage (Sucuk) during storage | Özkal, Sami Gökhan ; Storage, Hüdayi |
2011 | Kinetics of traditional Turkish sausage quality aspects during fermentation | Ercoşkun, Hüdayi ; Özkal, Sami Gökhan |
2022 | Limon Kabuklarının Sıcak Hava, Mikrodalga ve Sıcak Hava-Mikrodalga Kombinasyonu ile Kurutulması | Özkal, Sami Gökhan ; Uysal, Mahmut Burak |
2019 | Limon ve portakal kabuklarının sıcak hava, mikrodalga ve sıcak hava-mikrodalga kombinasyonu ile kurutulması | Uysal, Mahmut Burak |
2018 | Nar kabuğu ve siyah havuç posasından fenolikbileşiklerin ultrases destekli ekstraksiyonu: Kinetik modelleme ve optimizasyon | Çamuroğlu, Ayşe Gül |
2023 | The Optimization of Hybrid (Microwave-Conventional) Drying of Sweet Potato Using Response Surface Methodology (RSM) | Tufekci, Senem ; Özkal, Sami Gökhan |
1999 | Peyniraltı suyu katkılı şeftali nektarlarının bazı kimyasal ve duyusal özellikleri | Kadakal, Çetin ; Özkal, S. Gökhan ; Nas, Sebahattin |
2022 | Production of clove extract loaded pullulan and whey protein nanofibers as antioxidant and antibacterial agent | Zambak, Ozlem ; Ozkal, Ayse; Ozkal, Sami Gokhan |