Browsing by Author Özkal, Sami Gökhan

Showing results 1 to 20 of 28  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Application of ultrasound in food dryingTüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
2023Bitkisel ekstraktli nanoliflerin elektro eğirme yöntemi ile üretimi ve sosis kaplamada kullanımıZambak, Özlem 
2001Değişik süt ve bitkisel yağ örneklerinin ısıl iletkenlik değerlerinin deneysel olarak belirlenmesiÖzkal, Sami Gökhan ; Tülek, Yahya 
1998Değişik sıvı gıdaların ısıl iletkenlik değerlerinin belirlenmesiÖzkal, Sami Gökhan 
2018The effect of lactic acid bacteria and yeast usage on aroma development during tarhana fermentationÖzdemir, N.; Yazıcı, Gizem; Şimşek, Ö.; Özkal, S.G. ; Çon, A.H.
2017Ekmeklerde Aktif Paketleme UygulamalarıGöncü, Ali; Özkal, Sami Gökhan 
Aug-2020Elmaların ultrases destekli ozmotik dehidrasyonu: Kuruma karakteristikleri ve fiziksel özelliklerine etkileriGüler Yaranlı, Fatma
2017Enhancement of drying and rehydration characteristics of okra by ultrasound pre-treatment applicationTüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
2001Experimental determination of thermal conductivity of various milk and vegetable oil productsÖzkal, S.G. ; Tülek, Y.
1996Farklı Gıda Maddelerinin Isıl Özelliklerinin Deneysel ve Teorik Olarak BelirlenmesiTülek, Yahya ; Özkal, Sami Gökhan 
2015GIDALARIN KURUTULMASINDA ULTRASES KULLANIMITüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
2020Investigation of effect of ultrasound pretreatment on drying and rehydration characteristics and microstructure of apple slicesTüfekçi S.; Özkal S.G. 
2017Kinetic modeling of quality aspects of fermented sausage (Sucuk) during storageÖzkal, Sami Gökhan ; Storage, Hüdayi
2011Kinetics of traditional Turkish sausage quality aspects during fermentationErcoşkun, Hüdayi ; Özkal, Sami Gökhan 
2022Limon Kabuklarının Sıcak Hava, Mikrodalga ve Sıcak Hava-Mikrodalga Kombinasyonu ile KurutulmasıÖzkal, Sami Gökhan ; Uysal, Mahmut Burak
2019Limon ve portakal kabuklarının sıcak hava, mikrodalga ve sıcak hava-mikrodalga kombinasyonu ile kurutulmasıUysal, Mahmut Burak
2018Nar kabuğu ve siyah havuç posasından fenolikbileşiklerin ultrases destekli ekstraksiyonu: Kinetik modelleme ve optimizasyonÇamuroğlu, Ayşe Gül
2023The Optimization of Hybrid (Microwave-Conventional) Drying of Sweet Potato Using Response Surface Methodology (RSM)Tufekci, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
1999Peyniraltı suyu katkılı şeftali nektarlarının bazı kimyasal ve duyusal özellikleriKadakal, Çetin ; Özkal, S. Gökhan ; Nas, Sebahattin 
2022Production of clove extract loaded pullulan and whey protein nanofibers as antioxidant and antibacterial agentZambak, Ozlem ; Ozkal, Ayse; Ozkal, Sami Gokhan