Showing results 1 to 20 of 29
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2006 | Aflatoxins, patulin and ergosterol contents of dried figs in Turkey | Karaca, Hakan ; Nas, Sebahattin |
2023 | Bazı meyvelerden aspergillus niger’in izolasyonu, tanımlanması ve sodyum glukonat üretiminde kullanımı | Özkan, Busenur |
Dec-2021 | Bazı meyvelerin pestile işlenmesi ve bazı fizikokimyasal özelliklerinin tespit | Kaymul, Merve |
1997 | Bazı yerli ve ithal buğday çeşitlerinden paçal denemeleri sonucu elde edilen l. askorbik asit ve alfa amilaz katkılı ve katkısız ekmeklik unlar ile piyasa unlarının bazı kalite özellikleri | Bozkaya, Nesrin |
2009 | Combined effect of pH and heat treatment on degradation of aflatoxins in dried figs | Karaca, H. ; Nas, S. |
2005 | Combustion of bioDiesel fuel produced from hazelnut soapstock/waste sunflower oil mixture in a Diesel engine | Usta, Nazım ; Öztürk, Erkan ; Can, Özer ; Çonkur, Erdinç Şahin ; Nas, Sebahattin ; Çon, Ahmet Hilmi ; Can, A.Ç. |
1999 | Çal yöresinde üretilen üzüm çeşitleri ve yörede üretilen pekmezlerin bazı özellikleri | Altıntaş, Özmüt |
2002 | Effect of activated charcoal on patulin, fumaric acid and some other properties of apple juice | Kadakal, C. ; Nas, Sebahattin |
2004 | Effect of activated charcoal on water-soluble vitamin content of apple juice | Kadakal, Çetin ; Poyrazoglu, E.S.; Artik, N.; Nas, S. |
2002 | Effect of apple decay proportion on the patulin, fumaric acid, HMF and other apple juice properties | Kadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin |
2002 | Effect of commercial processing stages of apple juice on patulin, fumaric acid and hydroxymethylfurfural (HMF) levels | Kadakal, Çetin. ; Nas, Sebahattin ; Poyrazoglu, E.S. |
2003 | Effect of heat treatment and evaporation on patulin and some other properties of apple juice | Kadakal, Ç. ; Nas, Sebahattin. |
2016 | Effects of different drying treatments on fungal population and ochratoxin A occurrence in sultana type grapes | Şen, L.; Ocak, İ.; Nas, Sebahattin ; Şevik, R. |
2003 | Elma çürüklük düzeyinin elma suyunun patulin ve fumarik asit düzeyine etkisi | Kadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin ; Poyrazoğlu, Ender; Şimşek, Atilla |
2000 | Elma suyu üretimi esnasında patulin içeriğindeki değişimler | Kadakal, Çetin |
2000 | Elma ve elma ürünlerinde patulin miktarını etkileyen faktörler | Kadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin |
2005 | Ergosterol as a new quality parameter together with patulin in raw apple juice produced from decayed apples | Kadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin ; Ekinci, Raci |
2016 | Evaluation of mono or mixed cultures of lactic acid bacteria in type II sourdough system | Ekinci, Raci ; Şimşek, Ömer ; Küçükçuban, Ayça; Nas, Sebahattin |
1998 | Farklı formülasyonlarda üretilen ve depolanan kuşburnu marmelatlarının kalitesi | Durna, Şahin |
1999 | Farklı ön işlemler uygulayarak değişik hacimsel hava hızlarında dondurulan patlıcanların kalite kriterleri üzerine araştırma | Emir, Banur Yasemin |