Browsing by Author Nas, Sebahattin

Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Aflatoxins, patulin and ergosterol contents of dried figs in TurkeyKaraca, Hakan ; Nas, Sebahattin 
2023Bazı meyvelerden aspergillus niger’in izolasyonu, tanımlanması ve sodyum glukonat üretiminde kullanımıÖzkan, Busenur
Dec-2021Bazı meyvelerin pestile işlenmesi ve bazı fizikokimyasal özelliklerinin tespitKaymul, Merve
1997Bazı yerli ve ithal buğday çeşitlerinden paçal denemeleri sonucu elde edilen l. askorbik asit ve alfa amilaz katkılı ve katkısız ekmeklik unlar ile piyasa unlarının bazı kalite özellikleriBozkaya, Nesrin
2009Combined effect of pH and heat treatment on degradation of aflatoxins in dried figsKaraca, H. ; Nas, S. 
2005Combustion of bioDiesel fuel produced from hazelnut soapstock/waste sunflower oil mixture in a Diesel engineUsta, Nazım ; Öztürk, Erkan ; Can, Özer ; Çonkur, Erdinç Şahin ; Nas, Sebahattin ; Çon, Ahmet Hilmi ; Can, A.Ç.
1999Çal yöresinde üretilen üzüm çeşitleri ve yörede üretilen pekmezlerin bazı özellikleriAltıntaş, Özmüt
2002Effect of activated charcoal on patulin, fumaric acid and some other properties of apple juiceKadakal, C. ; Nas, Sebahattin 
2004Effect of activated charcoal on water-soluble vitamin content of apple juiceKadakal, Çetin ; Poyrazoglu, E.S.; Artik, N.; Nas, S. 
2002Effect of apple decay proportion on the patulin, fumaric acid, HMF and other apple juice propertiesKadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin 
2002Effect of commercial processing stages of apple juice on patulin, fumaric acid and hydroxymethylfurfural (HMF) levelsKadakal, Çetin. ; Nas, Sebahattin ; Poyrazoglu, E.S.
2003Effect of heat treatment and evaporation on patulin and some other properties of apple juiceKadakal, Ç. ; Nas, Sebahattin. 
2016Effects of different drying treatments on fungal population and ochratoxin A occurrence in sultana type grapesŞen, L.; Ocak, İ.; Nas, Sebahattin ; Şevik, R.
2003Elma çürüklük düzeyinin elma suyunun patulin ve fumarik asit düzeyine etkisiKadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin ; Poyrazoğlu, Ender; Şimşek, Atilla
2000Elma suyu üretimi esnasında patulin içeriğindeki değişimlerKadakal, Çetin 
2000Elma ve elma ürünlerinde patulin miktarını etkileyen faktörlerKadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin 
2005Ergosterol as a new quality parameter together with patulin in raw apple juice produced from decayed applesKadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin ; Ekinci, Raci 
2016Evaluation of mono or mixed cultures of lactic acid bacteria in type II sourdough systemEkinci, Raci ; Şimşek, Ömer ; Küçükçuban, Ayça; Nas, Sebahattin 
1998Farklı formülasyonlarda üretilen ve depolanan kuşburnu marmelatlarının kalitesiDurna, Şahin
1999Farklı ön işlemler uygulayarak değişik hacimsel hava hızlarında dondurulan patlıcanların kalite kriterleri üzerine araştırmaEmir, Banur Yasemin