Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
1998 | Afyon İlinde bulunan yüksek kapasiteli bazı et işletmelerinin genel değerlendirilmesi ve bu işletmelerde üretilen sucukların bir kısım özelliklerinin belirlenmesi | Doğu, Mebrure |
2002 | Afyon' da büyük kapasiteli et işletmelerinde üretilen sucuk örneklerinin bazı mikrobiyolojik özelliklerinin periyodik olarak belirlenmesi | Çon, Ahmet Hilmi ; Doğu, Mebrure; Gökalp, Hüsnü Yusuf |
2001 | Antagonistic effect on Listeria monocytogenes and L. innocua of a bacteriocin-like metabolite produced by lactic acid bacteria isolated from sucuk | Çon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, H.Y.; Kaya, M. |
1998 | Bazı baharat uçucu yağlarının çeşitli bakterilere karşı antimikrobiyal etkisi | Çon, Ahmet Hilmi ; Ayar, Ahmet; Gökalp, Hüsnü Yusuf |
2011 | Bioconversion of linoleic acid into conjugated linoleic acid by lactic acid bacteria isolated from cheese | Gursoy, O.; Yılmaz, Yusuf ; Ozel, S.; Çon, Ahmet Hilmi |
2005 | Combustion of bioDiesel fuel produced from hazelnut soapstock/waste sunflower oil mixture in a Diesel engine | Usta, Nazım ; Öztürk, Erkan ; Can, Özer ; Çonkur, Erdinç Şahin ; Nas, Sebahattin ; Çon, Ahmet Hilmi ; Can, A.Ç. |
2009 | Determination of antagonistic starter cultures for pickle and olive fermentation processes | Çon, Ahmet Hilmi ; Karasu, N. |
2002 | Determination of some physical and chemical characteristics of sucuk produced at some major meat plants in the province of Afyon | Dodu, M.; Çon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, H.Y. |
2008 | Dizel motorlar için yenilenebilir alternatif biyodizel yakıt geliştirilmesi | Usta, Nazım ; Çon, Ahmet Hilmi ; Uğuzdoğan, Erdal ; Aydoğan, Bilal; Can, Özer ; Öztürk, Erkan |
1999 | Dondurma üretiminde mikrobiyal bulaşma kaynaklarının belirlenmesi | Kanbakan, Ülkü |
2014 | The effect of Tween-80 on the differentiation of Trichophyton mentagrophytes and Trichophyton rubrum strains with FT-IR spectroscopy | Ergin, Çağrı ; İlkit, Mehmet Nacit; Gök, Yaşar ; Çon, Ahmet Hilmi ; Özel, Mustafa Zafer ; Kabay, Nilgün ; Döğen, Aylin; Bayğu, Yasemin |
2007 | Effective factors and model systems in the industrial production of nisin | Simsek, O ; Con, AH ; Akcelik, M |
2012 | Ev ve işletme tipi Uşak tarhanası hamurlarında fermantasyon sürecine ait mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerin karşılaştırılması | Şimşek, Ömer ; Özel, Serap; Çon, Ahmet Hilmi |
2011 | Evaluation of Malassezia species by Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopy | Ergin, Çağrı ; Vuran, M.E.; Gök, Yaşar ; Ozdemir, D.; Karaarslan, A.; Kaleli, İlknur ; Zorbozan, O. ; KABAY, Nilgün ; ÇON, Ahmet Hilmi |
1999 | Farklı starter kültürler kullanılarak üretilen sucukların bazı özellikleri ve uçucu aroma bileşenleri | Ercoşkun, Hüdayi |
2011 | Fourier dönüşümlü kızılötesi (FT-IR) spektroskopisi ile Malassezia türlerinin değerlendirilmesi | Ergin, Çağrı ; Vuran, M. Emre; Gök, Yaşar ; Özdemir, Durmuş; Karaarslan, Aydın; Kaleli, İlknur ; Zorbozan, Orçun ; Kabay, Nilgün ; Çon, Ahmet Hilmi |
2013 | Fourier transform infrared spectral evaluation for the differentiation of clinically relevant Trichophyton species | Ergin, Çağrı ; Ilkit, M.; Gök, Yaşar ; Özel, M.Z.; Çon, Ahmet Hilmi ; Kabay, Nilgün ; Söyleyici, Sevil |
2009 | Influence of growth conditions on the nisin production of bioengineered Lactococcus lactis strains | Şimşek, Ö.; Çon, Ahmet Hilmi ; Akkoç, N.; Saris, P.E.J.; Akçelik, M. |
2011 | Innovative self-cleaning and antibacterial cotton textile: No water and no detergent for cleaning | Palamutçu, Sema ; Acar, Gülümser; Çon, Ahmet Hilmi ; Gültekin, Tuğçe; Aktan, Burcu; Selçuk, Hüseyin |
2006 | Isolating lactic starter cultures with antimicrobial activity for sourdough processes | Şimşek, Ömer ; Çon, Ahmet Hilmi ; Tulumoglu, Ş. |