10.05. Food Engineering
Organization name
10.05. Food Engineering
Director
Parent OrgUnit
City
Denizli
Country
Turkey
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 46 article
- 33 Drying
- 30 nonhuman
- 26 controlled study
- 24 Antioxidants
- 19 Fermentation
- 18 Color
- 16 Fruits
- 16 Kinetics
- 15 Bacteria (microorganisms)
- next >
Date issued
- 113 2020 - 2025
- 208 2010 - 2019
- 92 2000 - 2009
- 11 1991 - 1999
Type
Fulltext
- 245 No Fulltext
- 180 With Fulltext
Results 421-425 of 425 (Search time: 0.007 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
421 | 2017 | UV-C Işığa Maruz Bırakılan Yumurta Sarısı Karotenoidleri ve Yağ Asitlerinin Degradasyon Kinetiğinin Belirlenmesi | Yılmaz, Yusuf ; Gürsoy, Oğuz |
422 | 2009 | Vakum soğutma sistemi geliştirilmesi ve gıda sanayisinde uygulanması | Öztürk, Harun Kemal ; Özel, Mustafa Zafer ; Yılmaz, Yusuf |
423 | 2015 | Vitamin ve Aminoasit Katkısının Liyofilize Laktik Asit Bakterilerinin Gelişim Eğrisine Etkisi | Kaya, Halil İbrahim ; Kördikanlıoğlu, Burcu; Taşoğulları, Nermin; Şimşek, Ömer |
424 | 2017 | Yaban Mersini İlaveli Muffin Keklerin Bazı Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Özellikleri | Işık, Fatma ; Urgancı, Ünkan; Turan, Figen |
425 | 2023 | Yumurtacı Tavuk Etlerinden Üretilen Köftelerde Koyun Yağı Kullanımının Ürün Kalitesine Etkisi | Kumral, Murat; Gökçe, Ramazan |