21.01. Gastronomy and Culinary Arts

Organization name
21.01. Gastronomy and Culinary Arts
Director
Parent OrgUnit
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 41-56 of 56 (Search time: 0.026 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
412016Otel İşletmeleri Instagram Paylaşımlarının Sosyal Medya Pazarlaması Kapsamında İçerik Analizi Yöntemi İle Değerlendirilmesi1Bayram, Murat ; Bayram, Ümmühan ; Arıcı, Semih 
422020Otel İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin "Stajyer" Kavramına İlişkin Algılarına Yönelik Metafor AnaliziMutlu Öztürk, Hande ; Alkaya, Serap 
232023Otel İşletmelerinde Yenilik Ölçeği Geçerlilik ve Güvenilirlik ÇalışmasıBaraz, Avni Barış; Atik, Ezgi 
242022Oyun tabanlı uygulamalar ve turizm eğitiminde kullanımıAtik, Ezgi ; Atik, Emre ; Yağcı, Kamil 
252021Öğrenme yönetim sistemi kullanımının teknoloji kabul modeli kapsamında incelenmesi: Anadolu Üniversitesi örneğiBaraz,Avni Barış; Atik, Emre ; Atik, Ezgi 
262022PAMUKKALE KARAHAYIT BÖLGESİ’NDE BULUNAN TERMAL OTELLERDE PANDEMİ SÜRECİNDE VE SONRASINDA YENİLİK YÖNETİMİNİN İNCELENMESİAtik, Ezgi 
272019Pişmiş Brokoli ve Karnabahar İçin Vakum Soğutma Enerji AnaliziMutlu Öztürk, Hande ; Öztürk, Harun Kemal 
282013A study on the satisfaction level of tourists with Turkish cuisineÇekal, Nurten ; Ozcelik, A.O.; Surucuoglu, M.S.
292022Sustainable food alternative in gastronomy: Edible insects (entomophagy)Doğan, Esradeniz; Çekal, Nurten 
302023Sürdürülebilir gastronomi turizmi: bir sistematik literatür taramasıBayram, Ümmühan 
312020Sürdürülebilir Turizm Planlaması İçin Yerel Halkın Turizme Bakış Açısının Değerlendirilmesi: Buldan ÖrneğiBayram, Ümmühan ; Alkaya, Serap 
322020Teknolojik Gelişmeler ve Gastronomi Alanına Yansımaları: Gastronomi 4.0Mutlu Öztürk, Hande 
332014Traditional foods of Turkish cuisineÇekal, Nurten 
342020Türk Mutfak Kültürüne Katkısı Bakımından Göçler: Selanik Mübadilleri Üzerine Bir AraştırmaAtik, Ezgi ; Atik, Emre 
35Aug-2007Vakum soğutma sisteminin mantar ve marul soğutulmasında uygulanmasıMutlu Öztürk, Hande 
362018Yiyecek içecek ikramlarının hava yolu yolcu memnuniyetindeki yeriGörkem, Onur ; Yağcı, Kamil ; Bayram, Murat