21.01. Gastronomy and Culinary Arts

Organization name
21.01. Gastronomy and Culinary Arts
Director
Parent OrgUnit
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 21-40 of 56 (Search time: 0.06 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
212019Gaziantep Mutfağına Özgü Çorbalara İlişkin Müşteri Değerlendirmelerinin İncelenmesiAktürk, Hatice ; Çekal, Nurten 
222016Hava Yolu Yolcularının Kabiniçi Hizmet Algılarının Değerlendirmesi: Türk Hava Yolları ÖrneğiGörkem, Onur ; Yağcı, Kamil 
232019Hidrolik Santrallerin Turizm ve Kültürel Mirası Üzerine EtkisiMutlu Öztürk, Hande ; Öztürk, Harun Kemal 
242020Importance of creativity and innovation for gastronomy and business tourismBoz N.; Ozturk H.M. 
252020Information security awareness in tourism enterprises: Case of Turkish manager opinionsYağci K. ; Akçay S.; Efendi M.; Öztürk H.M.
262018İthal Gıda Ürünü Kullanımının Yöresel Lezzetler Üzerine EtkisiGörkem, Onur ; Öztürk, Hande Mutlu 
272022Kabin Tipi Kurutucularda Güneş Enerjisi ile Kayısı KurutulmasıÖztürk, Harun Kemal ; Mutlu Öztürk, Hande 
282008Kadınların evde iş kolaylaştırma yöntemlerine ilişkin görüşleri ve bu yöntemleri kullanma durumlarıÇekal, Nurten 
292020Konaklama İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin Bakım Yönetimi Uygulamalarına Bakışı: Denizli’de Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmeleri ÖrneğiÖztürk, Hande Mutlu ; Meran, Cemal 
302020Konaklama İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin Yaratıcılık EngelleriMutlu Öztürk, Hande ; Alkaya, Serap 
312022Kültür turları kapsamında ziyaretçi deneyiminde turist rehberlerinin rolü: Pamukkale Bölgesi örneğiAtik, Emre ; Atik, Ezgi 
322017Kırgızistan çevrimiçi destinasyon imajının değerlendirilmesiBayram, Murat ; Bayram, Ümmühan ; Kara, Mikail
332019Life-Cycle Cost, Cooling Degree Day, and Carbon Dioxide Emission Assessments of Insulation of Refrigerated Warehouses Industry in TurkeyMutlu Özturk, Hande ; Dombaycı, Ömer Altan ; Caliskan, H.
342020Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Çevre Kimliklerinin Belirlenmesine Yönelik Bir AraştırmaAlkaya, Serap ; Mutlu Öztürk, Hande ; Yağcı, Kamil 
352019Maintenance and maintenance management systems in accommodationÖztürk, Hande Mutlu ; Öztürk, Harun Kemal 
362023Michelin Rehberi’nde yer alan restoranların menülerinin glütensiz beslenme kapsamında incelenmesiAtik, Ezgi ; Atik, Emre 
372017Microbial analysis of meatballs cooled with vacuum and conventional coolingÖztürk, Hande Mutlu ; Öztürk, Harun Kemal ; Kocar, G
382021Okul Öncesi Dönemde Kültürel Miras Eğitimine İlişkin Öğretmen Görüşleri: Denizli İli ÖrneğiMutlu Öztürk, Hande ; Güngör, Hande ; Gülay Ogelman, Hülya 
392022Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği Lisans Öğrencilerinin “Kültürel Miras” Kavramına İlişkin Algılarına Yönelik Metafor AnaliziGüngör, Hande ; Mutlu Öztürk, Hande ; Ogelman, Hülya Gülay 
402018Otel çalışanlarının kariyer beklentilerinin kariyer stratejilerine etkisi ve pozitif ilişkisel yönetim ile ilişkisiBaraz, A Barış; Atik, Ezgi