Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Şehir Turizminde Belediyelerin Rolü: Büyükşehirlerin Web Sitelerinin İncelenmesi | Ertaş, Mehmet ; Kaygalak Çelebi, Sonay; Can, Burçin |
2020 | Konaklama İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin Yaratıcılık Engelleri | Mutlu Öztürk, Hande ; Alkaya, Serap |
2020 | Uru Salimum ve Amarna mektuplarına göre devletlerarası ilişkilerdeki yeri | Yılmaz, Cemal; Ay Arçın, Şeyma |
2020 | Ben Nesli ve Otel İşletmeleri: Otel İşletmeleri Ben Nesli’ne Ne Vadediyor? | Şahbaz, Mehmet Anıl; Bayram, Murat |
2020 | Türk Mutfak Kültürüne Katkısı Bakımından Göçler: Selanik Mübadilleri Üzerine Bir Araştırma | Atik, Ezgi ; Atik, Emre |
2020 | Sürdürülebilir Turizm Planlaması İçin Yerel Halkın Turizme Bakış Açısının Değerlendirilmesi: Buldan Örneği | Bayram, Ümmühan ; Alkaya, Serap |
2020 | Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Çevre Kimliklerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma | Alkaya, Serap ; Mutlu Öztürk, Hande ; Yağcı, Kamil |
2019 | Stajyerler; Seyahat İşletmesi Sahipleri ve Yöneticileri Bakış Açısıyla | Yağcı, Kamil ; Efendi, Mahmut; Akçay, Süreyya |
2019 | Pişmiş Brokoli ve Karnabahar İçin Vakum Soğutma Enerji Analizi | Mutlu Öztürk, Hande ; Öztürk, Harun Kemal |
2019 | Aşırı Turizm ve Turizm Korkusu: Yerel Halk ve Turizm İlişkisinin Evrimi | Duyar, Murat; Bayram, Murat |
2019 | Havayolu İşletmeleri Sadakat Programlarının Değerlendirilmesi | Sayman, Ezgi; Bayram, Murat |
2019 | Hidrolik Santrallerin Turizm ve Kültürel Mirası Üzerine Etkisi | Mutlu Öztürk, Hande ; Öztürk, Harun Kemal |
2018 | Otel çalışanlarının kariyer beklentilerinin kariyer stratejilerine etkisi ve pozitif ilişkisel yönetim ile ilişkisi | Baraz, A Barış; Atik, Ezgi |
2018 | Turistlerin yerel yiyecek tüketme ve satın alma davranışları üzerine kavramsal bir çalışma | Kocabulut, Özge ; Kılıçarslan, Doğuş |
2018 | Otel konuk memnuniyetini etkileyen unsurlar | Bayram, Murat |
2018 | Otel işletmelerinin çevrimiçi tüketici değerlendirmelerine yanıt verip vermeme durumlarının değerlendirilmesi | Bayram, Murat |
2018 | Gastronomik Kültürel Miras Olarak Buldan Günbalı | Bayram, Ümmühan |
2018 | İthal Gıda Ürünü Kullanımının Yöresel Lezzetler Üzerine Etkisi | Görkem, Onur ; Öztürk, Hande Mutlu |
2018 | Yerli ve yabancı turistlerin destinasyon imajına ilişkin algı farklılıkları: Pamukkale Örneği | Soylu, Ali ; Özdipçiner, Nuray Selma ; Ceylan, Seher |
2017 | Tüketicilerin İstanbul Restoranlarına Yönelik Algıları: Memnuniyetlerini Etkileyen Unsurların Değerlendirilmesi | Bayram, Murat |