Showing results 1 to 20 of 39
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Chemical, physical and sensory properties of gluten-free potato crackers supplemented with cowpea, faba bean and mung bean flours | Aslan, S.T. ; Isik, F. |
2022 | Comparison of quality characteristics of muffins produced with einkorn, whole grain and white wheat flours | Işık, Fatma ; Özgören, Ezgi ; Sola, Yağmur |
2004 | Couscous, a traditional Turkish food product: Production method and some applications for enrichment of nutritional value | Çelik, İlyas; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz |
2016 | Değişik Oranlarda Salça Üretim Atıkları İlave Edilerek Üretilen Tarhanaların Oksidasyon Parametrelerinin Zamana Bağlı Değişimi | Işık, Fatma ; Yapar, Aydın |
2017 | Domates çekirdeği ilave edilerek üretilen krakerlerin bazı kimyasal, fiziksel ve duyusal özellikleri | Işık, Fatma ; Topkaya, Cansu |
2017 | Domates Salçası Üretim Atıklarının Kraker Üretiminde Fonksiyonel Amaçlı Kullanımı | Işık Fatma |
2014 | Effect of Cornelian Cherry Use on Physical and Chemical Properties of Tarhana | Işık, Fatma ; Çelik, İlyas; Yılmaz, Yusuf |
2019 | Effect of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) supplementation on chemical and nutritional properties of crackers | Özgören, Ezgi ; Işık, Fatma ; Yapar, Aydın |
2016 | Effect of roasted yellow chickpea (leblebi) flour addition on chemical, rheological and sensory properties of boza | Çelİk, İlyas; Işık, Fatma ; Yilmaz, Y. |
2007 | Effect of soapwort extract on physical and sensory properties of sponge cakes and rheological properties of sponge cake batters | Çelik, I.; Yılmaz, Yusuf ; Işık, Fatma ; Üstün, O. |
2017 | Effect of tomato seed supplementation on chemical and nutritional properties of tarhana | Işık, Fatma ; Yapar, Aydın |
2019 | Effects of pomegranate peel supplementation on chemical, physical, and nutritional properties of muffin cakes | Topkaya, Cansu; Işık, Fatma |
2022 | Effects of pseudocereal flours addition on chemical and physical properties of gluten-free crackers | Turk Aslan, Sinem ; Isik, Fatma |
2005 | The effects of the addition of baker's yeast on the functional properties and quality of tarhana, a traditional fermented food | Çelik, İlyas; Işik, Fatma ; Şimşek, Ömer ; Gürsoy, Oğuz |
2016 | Effects of tomato pomace supplementation on chemical and nutritional properties of crackers | Işık,Fatma ; Topkaya, Cansu |
2023 | Farklı ambajlama uygulamalarının çeri domatesin raf ömrü üzerine etkisi | Sola, Yağmur |
2023 | Farklı ambalajlama uygulamalarının çeri domatesin raf ömrü üzerine etkisi | Sola, Yağmur |
2014 | Fatty Acid Composition and Sensory Properties of Tarhanas Prepared by Processed Tomato and Paprika Waste Materials | Işık, Fatma ; Yapar, Aydın |
2024 | Gebe ve laktasyon dönemindeki kadınlarda demir ve A vitamini eksikliğine yönelik zenginleştirilmiş bisküvi üretimi | Abdelmajed, Basamat İbrahim Zugbair |
2022 | Glutensiz Kraker Üretimi ve Modifiye Atmosferde Depolama | Işık Fatma |