Browsing by Author Işık, Fatma

Showing results 1 to 20 of 37  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Chemical, physical and sensory properties of gluten-free potato crackers supplemented with cowpea, faba bean and mung bean floursAslan, S.T. ; Isik, F. 
2022Comparison of quality characteristics of muffins produced with einkorn, whole grain and white wheat floursIşık, Fatma ; Özgören, Ezgi ; Sola, Yağmur
2004Couscous, a traditional Turkish food product: Production method and some applications for enrichment of nutritional valueÇelik, İlyas; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz
2016Değişik Oranlarda Salça Üretim Atıkları İlave Edilerek Üretilen Tarhanaların Oksidasyon Parametrelerinin Zamana Bağlı DeğişimiIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
2017Domates çekirdeği ilave edilerek üretilen krakerlerin bazı kimyasal, fiziksel ve duyusal özellikleriIşık, Fatma ; Topkaya, Cansu
2017Domates Salçası Üretim Atıklarının Kraker Üretiminde Fonksiyonel Amaçlı KullanımıIşık Fatma 
2014Effect of Cornelian Cherry Use on Physical and Chemical Properties of TarhanaIşık, Fatma ; Çelik, İlyas; Yılmaz, Yusuf 
2019Effect of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) supplementation on chemical and nutritional properties of crackersÖzgören, Ezgi ; Işık, Fatma ; Yapar, Aydın 
2016Effect of roasted yellow chickpea (leblebi) flour addition on chemical, rheological and sensory properties of bozaÇelİk, İlyas; Işık, Fatma ; Yilmaz, Y. 
2007Effect of soapwort extract on physical and sensory properties of sponge cakes and rheological properties of sponge cake battersÇelik, I.; Yılmaz, Yusuf ; Işık, Fatma ; Üstün, O.
2017Effect of tomato seed supplementation on chemical and nutritional properties of tarhanaIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
2019Effects of pomegranate peel supplementation on chemical, physical, and nutritional properties of muffin cakesTopkaya, Cansu; Işık, Fatma 
2022Effects of pseudocereal flours addition on chemical and physical properties of gluten-free crackersTurk Aslan, Sinem ; Isik, Fatma 
2005The effects of the addition of baker's yeast on the functional properties and quality of tarhana, a traditional fermented foodÇelik, İlyas; Işik, Fatma ; Şimşek, Ömer ; Gürsoy, Oğuz
2016Effects of tomato pomace supplementation on chemical and nutritional properties of crackersIşık,Fatma ; Topkaya, Cansu
2023Farklı ambajlama uygulamalarının çeri domatesin raf ömrü üzerine etkisiSola, Yağmur
2023Farklı ambalajlama uygulamalarının çeri domatesin raf ömrü üzerine etkisiSola, Yağmur
2014Fatty Acid Composition and Sensory Properties of Tarhanas Prepared by Processed Tomato and Paprika Waste MaterialsIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
2022Glutensiz Kraker Üretimi ve Modifiye Atmosferde DepolamaIşık Fatma 
Sep-2022Glutensiz kraker üretimi ve modifiye atmosferde depolanmasıTürk Aslan, Sinem