10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 241-260 of 352 (Search time: 0.019 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
2412015Küf Gelişimi ve Mikotoksin Oluşumunun Kontrolünde Doğal Bitki Ekstraktlarının KullanımıGünaydın, Şule; Karaca, Hakan 
82Mar-2021Kırmızı pancar ve üzüm kabuğundan farklı ekstraksiyon koşullarında boyar madde üretimiYeler, Hatice Betül 
832001Kırmızıbiberlerde acılık ve renk bileşikleriKadakal, Çetin ; Poyrazoğlu, Ender; Yemiş, Oktay; Artık, Nevzat
842012Lactococcus lactis'e kitine tutunma yeteneği kazandırılarak immobilize sistemde sürekli nisin üretimiŞimşek, Ömer ; Karasu, Nihat; Sabanoğlu, Seba; Kördikanlıoğlu, Burcu
852013Lactococcus lactis'te solunumun hemin ile stimüle edildiği yarı-kesikli fermentasyon sisteminde nisin üretiminin optimizasyonuŞimşek, Ömer ; Kördikanlıoğlu, Burcu
86Jul-2019Laktik asit bakterileri tarafından üretilen patojene spesifik bakteriyosinlerin karakterizasyonu ve kokteyl olarak kullanımıKaya, Halil İbrahim 
872016Laktik Asit Bakterilerinde Otoliz ve Peynir Teknolojisindeki ÖnemiŞimşek, Ömer ; Gürsoy, Oğuz; Dalca, Selime Hazır; Yılmaz, Yusuf 
882022Limon Kabuklarının Sıcak Hava, Mikrodalga ve Sıcak Hava-Mikrodalga Kombinasyonu ile KurutulmasıÖzkal, Sami Gökhan ; Uysal, Mahmut Burak
892020Macar Salamı Üretiminde Kurutulmuş İstiridye Mantarı (Pleurotus ostreaus) Kullanım OlanaklarıErgezer, Haluk 
902015MAKARNANIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNE YÖNELİK YAKLAŞIMLARÖzgören, Ezgi ; Yapar, Aydın 
912010Microbiological quality of karin butter, a traditionally manufactured butter from TurkeyGökçe, Ramazan ; Aslanalp, Y.; Herken, E.N.
922007Mineral composition and total phenolic content of pomegranate molassesYılmaz, Yusuf. ; Çelik, İlyas.; Işık, Fatma. 
932021Mineral Content of Pitaya (Hylocereus polyrhizus and Hylocereus undatus) Seeds Grown in TurkeyNizamlioglu, Nizam Mustafa; Unver, Ahmet; Kadakal, Cetin 
94May-2019Modifiye atmosferde paketlenerek depolanan besiyeri ve yarı-kurutulmuş kırmızıbiberlerde aspergillus flavus gelişimi ve aflatoksin oluşumuAyrancı, Ufuk Gökçe 
952019Modifiye Atmosferde Paketlenmiş Nar Kabuğu İlave Bisküvilerin Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiIşık,Fatma 
962020Moisture management and antimicrobial performance of collagen peptide enriched knitted fabricsSoydan, Ali Serkan ; Karakan Günaydın, Gizem ; Ergezer, Haluk ; Palamutcu, Sema 
972008Mycotoxins in dried figsKaraca, Hakan ; Nas, Sebahattin 
982010Mycotoxins: Contamination of dried fruits and degradation by ozoneKaraca, H. ; Velioglu, Y.S.; Nas, Sebahattin 
992017Nar Kabuğu İlavesinin Keklerin Besinsel Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine EtkisiIşık, Fatma 
1002004A new quality parameter in tomato and tomato products: ErgosterolKadakal, Çetin ; Artik, N.