Browsing by Author Yılmaz, Yusuf

Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Antioxidant activity of water-soluble Maillard reaction productsYılmaz, Yusuf ; Toledo, R.
2011Bioconversion of linoleic acid into conjugated linoleic acid by lactic acid bacteria isolated from cheeseGursoy, O.; Yılmaz, Yusuf ; Ozel, S.; Çon, Ahmet Hilmi 
2013Degradation kinetics of lycopene, ß-carotene and ascorbic acid in tomatoes during hot air dryingDemiray, Engin ; Tülek, Yahya ; Yılmaz, Yusuf 
2007Effect of soapwort extract on physical and sensory properties of sponge cakes and rheological properties of sponge cake battersÇelik, I.; Yılmaz, Yusuf ; Işık, Fatma ; Üstün, O.
2010Enzymatic processing and antioxidant activity of agricultural waste autohydrolysis liquorsAkpinar, O.; Gunay, K.; Yılmaz, Yusuf ; Levent, O.; Bostanci, S.
2008Ferrie reducing/antioxidant power of Maillard reaction products in model bread crustsYılmaz, Yusuf ; Akgün, F.Burcu
2004Health aspects of functional grape seed constituentsYılmaz, Yusuf ; Toledo, R.T.
2012Hipoksik-iskemik beyin hasarı modeli uygulanan yeni doğan sıçanlarda üzüm çekirdeği özütü'nün öğrenme-bellek ve hipokampus' un histolojik yapısı üzerine etkisiAdıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Özdemir, Mehmet Bülent ; Abban, Gülçin ; Hatip, İzzettin 
2009In vitro and in vivo antioxidant effect of the grape seed extract in brain tissue, plasma and red blood cellAdıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Bor Küçükatay, Melek ; Küçükatay, Vural ; Erken, Gülten
2016Laktik Asit Bakterilerinde Otoliz ve Peynir Teknolojisindeki ÖnemiŞimşek, Ömer ; Gürsoy, Oğuz; Dalca, Selime Hazır; Yılmaz, Yusuf 
2007Mineral composition and total phenolic content of pomegranate molassesYılmaz, Yusuf ; Çelik, İlyas.; Işık, Fatma. 
2006Novel uses of catechins in foodsYılmaz, Yusuf 
2006Oxygen radical absorbance capacities of grape/wine industry byproducts and effect of solvent type on extraction of grape seed polyphenolsYılmaz, Yusuf ; Toledo, R.T.
2013Use of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tubers as a natural source of inulin in cakesÇelik, İlyas; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz; Yılmaz, Yusuf 
2017UV-C Işığa Maruz Bırakılan Yumurta Sarısı Karotenoidleri ve Yağ Asitlerinin Degradasyon Kinetiğinin BelirlenmesiYılmaz, Yusuf ; Gürsoy, Oğuz
2009Vakum soğutma sistemi geliştirilmesi ve gıda sanayisinde uygulanmasıÖztürk, Harun Kemal ; Özel, Mustafa Zafer ; Yılmaz, Yusuf