Issue Date | Title | Author(s) |
2005 | Antioxidant activity of water-soluble Maillard reaction products | Yılmaz, Yusuf ; Toledo, R. |
2011 | Bioconversion of linoleic acid into conjugated linoleic acid by lactic acid bacteria isolated from cheese | Gursoy, O.; Yılmaz, Yusuf ; Ozel, S.; Çon, Ahmet Hilmi |
2013 | Degradation kinetics of lycopene, ß-carotene and ascorbic acid in tomatoes during hot air drying | Demiray, Engin ; Tülek, Yahya ; Yılmaz, Yusuf |
2007 | Effect of soapwort extract on physical and sensory properties of sponge cakes and rheological properties of sponge cake batters | Çelik, I.; Yılmaz, Yusuf ; Işık, Fatma ; Üstün, O. |
2010 | Enzymatic processing and antioxidant activity of agricultural waste autohydrolysis liquors | Akpinar, O.; Gunay, K.; Yılmaz, Yusuf ; Levent, O.; Bostanci, S. |
2008 | Ferrie reducing/antioxidant power of Maillard reaction products in model bread crusts | Yılmaz, Yusuf ; Akgün, F.Burcu |
2004 | Health aspects of functional grape seed constituents | Yılmaz, Yusuf ; Toledo, R.T. |
2012 | Hipoksik-iskemik beyin hasarı modeli uygulanan yeni doğan sıçanlarda üzüm çekirdeği özütü'nün öğrenme-bellek ve hipokampus' un histolojik yapısı üzerine etkisi | Adıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Özdemir, Mehmet Bülent ; Abban, Gülçin ; Hatip, İzzettin |
2009 | In vitro and in vivo antioxidant effect of the grape seed extract in brain tissue, plasma and red blood cell | Adıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Bor Küçükatay, Melek ; Küçükatay, Vural ; Erken, Gülten |
2016 | Laktik Asit Bakterilerinde Otoliz ve Peynir Teknolojisindeki Önemi | Şimşek, Ömer ; Gürsoy, Oğuz; Dalca, Selime Hazır; Yılmaz, Yusuf |
2007 | Mineral composition and total phenolic content of pomegranate molasses | Yılmaz, Yusuf ; Çelik, İlyas.; Işık, Fatma. |
2006 | Novel uses of catechins in foods | Yılmaz, Yusuf |
2006 | Oxygen radical absorbance capacities of grape/wine industry byproducts and effect of solvent type on extraction of grape seed polyphenols | Yılmaz, Yusuf ; Toledo, R.T. |
2013 | Use of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tubers as a natural source of inulin in cakes | Çelik, İlyas; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz; Yılmaz, Yusuf |
2017 | UV-C Işığa Maruz Bırakılan Yumurta Sarısı Karotenoidleri ve Yağ Asitlerinin Degradasyon Kinetiğinin Belirlenmesi | Yılmaz, Yusuf ; Gürsoy, Oğuz |
2009 | Vakum soğutma sistemi geliştirilmesi ve gıda sanayisinde uygulanması | Öztürk, Harun Kemal ; Özel, Mustafa Zafer ; Yılmaz, Yusuf |