10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 401-420 of 436 (Search time: 0.017 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
4012019Temperature and slice size dependences of acrylamide in potato friesTepe, Tolga Kağan; Kadakal, Çetin 
4022020Thermal Degradation Kinetics of Ascorbic Acid and Some B-Complex Vitamins in Black Mulberry (Morus nigra) JuiceSernikli, Cemre; Kadakal, Çetin 
4032018Thermal degradation kinetics of rutin and total phenolic compounds in rosehip (Rosa canina L.) nectarKadakal, Çetin ; Duman, Tolga
4042009Thermal resistance of alicyclobacillus acidoterrestris spores in different heating mediaCeviz, Gülin; Tülek, Yahya ; Çon, Ahmet Hilmi 
4052012Thin-layer drying of tomato (Lycopersicum esculentum Mill. cv. Rio Grande) slices in a convective hot air dryerDemiray, Engin ; Tulek, Yahya 
4062010Total antioxidant capacity and total phenol contents of selected commercial fruit juices in TurkeyHerken, Emine Nur ; Guzel, S. 
4072009Total antioxidant, phenolic compounds, and total oxidant status of certified and uncertified Turkey's honeys [2009]Herken, Emine Nur. ; Erel, O.; Guzel, S. ; Celik, H.; Ibanoglu, S.
4082010Total antioxidant, phenolic compounds, and total oxidant status of certified and uncertified turkey's honeys [2010]Herken, Emine Nur ; Erel, O.; Guzel, S. ; Celik, H.; Ibanoglu, S.
4092015Transfection of spodoptera frugiperda insect cell and production of recombinant proteinÜstun Aytekin, Özlem 
4102014Trichophyton mentagrophytes ve trichophyton rubrum kökenlerinin FT-IR spektroskopi ile ayrımında Tween-80 etkisiErgin, Çağrı ; İlkit, Mehmet Macit; Gök, Yaşar ; Çon, Ahmet Hilmi ; Özel, Mustafa Zafer ; Kabay, Nilgün ; Döğen, Aylin
4112020Tulumba tatlısı yapımında çeşitli kavurga unların kullanımı ve bazı karakteristik özelliklerin belirlenmesiÇelik, İlyas ; Tümer, Gözde
4122005Turna balığı (Esox lucius L., 1758) etinin bazı emülsiyon özelliklerine farklı konsantrasyonlarda tuz ve fosfat kullanımının etkisiYapar, Aydın ; Atay, Seçil
4132020Tüketicilerin Gıda Güvenliği Konusunda Bilinç ve Davranış Düzeylerinin Belirlenmesi: Denizli İli ÖrneğiÇelik, İlyas ; Çelik, Tansu
4141998Türkiye pazarındaki sucukların bazı kimyasal ve mikrobiyolojik nitelikleriÇon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
4152012Türkiye'de Ticari Ölçekte Üretilen Bazı Küflü Peynirlerin Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiÖzgören, Ezgi ; Seçkin, A. Kemal
4162003Türkiye'nin farklı bölgelerinde üretilen değişik un tiplerinin özellikleri II. Reolojik özelliklerEkinci, Raci ; Ünal, Sezgin; Kadakal, Çetin 
4172018Ultrases Ön İşleminin Havuç Dilimlerinin Kuruma Karakteristikleri Üzerine EtkisiTüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
4182015Ultrases önişleminin sığır bonfile ve tavuk göğüs etlerinin kurutma davranışları üzerine etkisiZambak, Özlem 
419Aug-2015ULTRASES ÖNİŞLEMİNİN SIĞIR BONFİLE VE TAVUK GÖĞÜS ETLERİNİN KURUTMA DAVRANIŞLARI ÜZERİNE ETKİSİZambak, Özlem 
4202020Use of barley and wheat kavurga flours in lokma production and determination of some characteristic propertiesÇelik, İlyas ; Tümer, Gözde