10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 341-352 of 352 (Search time: 0.015 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
3412015Use of Carob Flour in the Production of TarhanaHerken, Emine Nur ; Aydın, Nurse
3422006Use of clarifying agents and ultra filter to decrease fumaric acid, HMF and increase clarity of apple juiceTülek, Yahya ; Yilmaz, S
3432014Use of corn oil in the production of Turkish white cheeseArslan, Seher ; Topcu, A.; Saldamli, I.; Koksal, G.
3442014Use of different lactic starter cultures in the production of tarhanaHerken, Emine Nur ; Çon, Ahmet Hilmi 
3452013Use of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tubers as a natural source of inulin in cakesÇelik, İlyas; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz; Yılmaz, Yusuf 
3462012Use of various flours in gluten-free biscuitsErgin, Aliye; Herken, Emine Nur 
3472003Uşak ve yöresi ekşi hamurlarından elde edilen antimikrobiyal aktiviteye sahip laktik asit bakterilerinin tanımlanması ve bazı metabolik özelliklerinin belirlenmesiŞimşek, Ömer 
3482015Utilisation of antimicrobial agents at pre-and postsmoking on the microbial quality of hot-smoked rainbow trout (oncorhynchus mykiss) filletsKaya, Halil İbrahim ; Sabanoğlu, Seba; Yapar, Ali Ekber; Simsek, Ömer
3492010Utilization of interesterified fat in the production of Turkish white cheeseArslan, Seher ; Topcu, A.; Saldamli, I.; Koksal, G.
3502015Vitamin ve Aminoasit Katkısının Liyofilize Laktik Asit Bakterilerinin Gelişim Eğrisine EtkisiKaya, Halil İbrahim ; Kördikanlıoğlu, Burcu; Taşoğulları, Nermin; Şimşek, Ömer 
3512017Yaban Mersini İlaveli Muffin Keklerin Bazı Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal ÖzellikleriIşık, Fatma ; Urgancı, Ünkan; Turan, Figen 
3522023Yumurtacı Tavuk Etlerinden Üretilen Köftelerde Koyun Yağı Kullanımının Ürün Kalitesine EtkisiKumral, Murat; Gökçe, Ramazan