Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Algılanan destinasyon imajının tavsiye davranışı üzerine etkisi: Safranbolu'da bir araştırma | Sevim, Burhan; Seçilmiş, Cihan; Görkem, Onur |
2024 | Approaches to conservation of gastronomic heritage in the process of industry 4.0 and climate change | Ozturk, H.M. |
2007 | Aşçıların Beslenme (Besin Öğeleri) Bilgi Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma | Çekal, Nurten |
2024 | Beslenme ve seyahat ilişkisi: Glutensiz beslenen kişilerin tatil tercihleri üzerine bir araştırma | Atik, Ezgi ; Atik, Emre |
2011 | Comparison of vacuum cooling with conventional cooling for purslane | Mutlu Özturk, Hande ; Özturk, Harun Kemal ; Kocar, G. |
2020 | Covid-19 Salgınının Turizm Endüstrisine Etkisi ve Ülkelerin Kriz Yönetim Stratejilerinin Karşılaştırmalı Analizi | Bayram, Murat ; Arıcı, Semih ; Bayram, Ümmühan |
2022 | COVİD 19 İLE MÜCADELEDE TÜRK MUTFAĞININ ÖNEMİ | Çekal, Nurten ; Aktürk, Hatice |
2023 | Determination and evaluation of parameters affecting tourism revenue by machine learning methods | Mutlu Öztürk, Hande ; Güler, Özgür; Polat, Olcay |
2009 | Effect of pressure on the vacuum cooling of iceberg lettuce | Öztürk, Hande Mutlu ; Öztürk, Harun Kemal |
2012 | Elderly deaths associated with balneotherapy in Denizli, Turkey province: Three autopsy cases | Kurtuluş, Ayşe ; Çekal, Nurten ; Acar, Kemalettin ; Boz, Bora |
2021 | Energy and exergy analyses of vacuum cooling as experimental assessment: case study for boiled cauliflower (Brassica Oleracea Var) | Ozturk, Hande Mutlu |
2023 | Estimating meat consumption based on economic indicators using linear regression analysis approach: A case study of Türkiye | Mutlu Öztürk, Hande ; Öztürk, Harun Kemal |
2009 | Evle İlgili İşlerde Verimlilik: Kadınların Çevresel Tasarıma İlişkin Bilgi Düzeyleri | Kalınkara, Velittin ; Çekal, Nurten |
2017 | Experimental performance assessment of a vacuum cooling system through exergy analysis method | Mutlu Özturk, Hande ; Hepbasli, A. |
2023 | Film Etkili Turizm Kapsamında “Zeytin Ağacı” Dizisinin Göstergebilimsel Bir Analizi | Alkaya, Serap ; Mutlu Öztürk, Hande |
2015 | Franchising Sistemi Uygulanan Fast Food İşletmelerinde Örgütsel Bağlılık: Denizli Örneği | Görkem, Onur |
2021 | Gastronomi Araştırmalarına Bütüncül Bir Bakış: Bibliyometrik Bir Analiz | Bayram, Ümmühan ; Arıcı, Semih |
2023 | Gastronomi Turlarında Memnuniyet Yaratan Unsurlar | Bayram, Ümmühan |
2018 | Gastronomik Kültürel Miras Olarak Buldan Günbalı | Bayram, Ümmühan |
2016 | GASTRONOMİ EĞİTİMİNDE GEÇ Mİ KALINDI ACELE Mİ EDİLİYOR? | Görkem, Onur ; Sevim, Burhan |
2019 | Gaziantep Mutfağına Özgü Çorbalara İlişkin Müşteri Değerlendirmelerinin İncelenmesi | Aktürk, Hatice ; Çekal, Nurten |
2016 | Hava Yolu Yolcularının Kabiniçi Hizmet Algılarının Değerlendirmesi: Türk Hava Yolları Örneği | Görkem, Onur ; Yağcı, Kamil |
2019 | Hidrolik Santrallerin Turizm ve Kültürel Mirası Üzerine Etkisi | Mutlu Öztürk, Hande ; Öztürk, Harun Kemal |
2020 | Importance of creativity and innovation for gastronomy and business tourism | Boz N.; Ozturk H.M. |
2020 | Information security awareness in tourism enterprises: Case of Turkish manager opinions | Yağci K. ; Akçay S.; Efendi M.; Öztürk H.M. |
2018 | İthal Gıda Ürünü Kullanımının Yöresel Lezzetler Üzerine Etkisi | Görkem, Onur ; Öztürk, Hande Mutlu |
2022 | Kabin Tipi Kurutucularda Güneş Enerjisi ile Kayısı Kurutulması | Öztürk, Harun Kemal ; Mutlu Öztürk, Hande |
2008 | Kadınların evde iş kolaylaştırma yöntemlerine ilişkin görüşleri ve bu yöntemleri kullanma durumları | Çekal, Nurten |
2020 | Konaklama İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin Bakım Yönetimi Uygulamalarına Bakışı: Denizli’de Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmeleri Örneği | Öztürk, Hande Mutlu ; Meran, Cemal |
2020 | Konaklama İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin Yaratıcılık Engelleri | Mutlu Öztürk, Hande ; Alkaya, Serap |
2022 | Kültür turları kapsamında ziyaretçi deneyiminde turist rehberlerinin rolü: Pamukkale Bölgesi örneği | Atik, Emre ; Atik, Ezgi |
2017 | Kırgızistan çevrimiçi destinasyon imajının değerlendirilmesi | Bayram, Murat ; Bayram, Ümmühan ; Kara, Mikail |
2019 | Life-Cycle Cost, Cooling Degree Day, and Carbon Dioxide Emission Assessments of Insulation of Refrigerated Warehouses Industry in Turkey | Mutlu Özturk, Hande ; Dombaycı, Ömer Altan ; Caliskan, H. |
2020 | Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Çevre Kimliklerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma | Alkaya, Serap ; Mutlu Öztürk, Hande ; Yağcı, Kamil |
2019 | Maintenance and maintenance management systems in accommodation | Öztürk, Hande Mutlu ; Öztürk, Harun Kemal |
2023 | Michelin Rehberi’nde yer alan restoranların menülerinin glütensiz beslenme kapsamında incelenmesi | Atik, Ezgi ; Atik, Emre |
2017 | Microbial analysis of meatballs cooled with vacuum and conventional cooling | Öztürk, Hande Mutlu ; Öztürk, Harun Kemal ; Kocar, G |
2021 | Okul Öncesi Dönemde Kültürel Miras Eğitimine İlişkin Öğretmen Görüşleri: Denizli İli Örneği | Mutlu Öztürk, Hande ; Güngör, Hande ; Gülay Ogelman, Hülya |
2022 | Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği Lisans Öğrencilerinin “Kültürel Miras” Kavramına İlişkin Algılarına Yönelik Metafor Analizi | Güngör, Hande ; Mutlu Öztürk, Hande ; Ogelman, Hülya Gülay |
2018 | Otel çalışanlarının kariyer beklentilerinin kariyer stratejilerine etkisi ve pozitif ilişkisel yönetim ile ilişkisi | Baraz, A Barış; Atik, Ezgi |
2016 | Otel İşletmeleri Instagram Paylaşımlarının Sosyal Medya Pazarlaması Kapsamında İçerik Analizi Yöntemi İle Değerlendirilmesi1 | Bayram, Murat ; Bayram, Ümmühan ; Arıcı, Semih |
2020 | Otel İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin "Stajyer" Kavramına İlişkin Algılarına Yönelik Metafor Analizi | Mutlu Öztürk, Hande ; Alkaya, Serap |
2023 | Otel İşletmelerinde Yenilik Ölçeği Geçerlilik ve Güvenilirlik Çalışması | Baraz, Avni Barış; Atik, Ezgi |
2022 | Oyun tabanlı uygulamalar ve turizm eğitiminde kullanımı | Atik, Ezgi ; Atik, Emre ; Yağcı, Kamil |
2021 | Öğrenme yönetim sistemi kullanımının teknoloji kabul modeli kapsamında incelenmesi: Anadolu Üniversitesi örneği | Baraz,Avni Barış; Atik, Emre ; Atik, Ezgi |
2022 | PAMUKKALE KARAHAYIT BÖLGESİ’NDE BULUNAN TERMAL OTELLERDE PANDEMİ SÜRECİNDE VE SONRASINDA YENİLİK YÖNETİMİNİN İNCELENMESİ | Atik, Ezgi |
2019 | Pişmiş Brokoli ve Karnabahar İçin Vakum Soğutma Enerji Analizi | Mutlu Öztürk, Hande ; Öztürk, Harun Kemal |
2013 | A study on the satisfaction level of tourists with Turkish cuisine | Çekal, Nurten ; Ozcelik, A.O.; Surucuoglu, M.S. |
2022 | Sustainable food alternative in gastronomy: Edible insects (entomophagy) | Doğan, Esradeniz; Çekal, Nurten |
2023 | Sürdürülebilir gastronomi turizmi: bir sistematik literatür taraması | Bayram, Ümmühan |
2020 | Sürdürülebilir Turizm Planlaması İçin Yerel Halkın Turizme Bakış Açısının Değerlendirilmesi: Buldan Örneği | Bayram, Ümmühan ; Alkaya, Serap |
2020 | Teknolojik Gelişmeler ve Gastronomi Alanına Yansımaları: Gastronomi 4.0 | Mutlu Öztürk, Hande |
2014 | Traditional foods of Turkish cuisine | Çekal, Nurten |
2020 | Türk Mutfak Kültürüne Katkısı Bakımından Göçler: Selanik Mübadilleri Üzerine Bir Araştırma | Atik, Ezgi ; Atik, Emre |
Aug-2007 | Vakum soğutma sisteminin mantar ve marul soğutulmasında uygulanması | Mutlu Öztürk, Hande |
2018 | Yiyecek içecek ikramlarının hava yolu yolcu memnuniyetindeki yeri | Görkem, Onur ; Yağcı, Kamil ; Bayram, Murat |