10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 341-358 of 358 (Search time: 0.035 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
3411998Türkiye pazarındaki sucukların bazı kimyasal ve mikrobiyolojik nitelikleriÇon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
3422012Türkiye'de Ticari Ölçekte Üretilen Bazı Küflü Peynirlerin Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiÖzgören, Ezgi ; Seçkin, A. Kemal
3432003Türkiye'nin farklı bölgelerinde üretilen değişik un tiplerinin özellikleri II. Reolojik özelliklerEkinci, Raci ; Ünal, Sezgin; Kadakal, Çetin 
3442018Ultrases Ön İşleminin Havuç Dilimlerinin Kuruma Karakteristikleri Üzerine EtkisiTüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
3452015Ultrases önişleminin sığır bonfile ve tavuk göğüs etlerinin kurutma davranışları üzerine etkisiZambak, Özlem 
346Aug-2015ULTRASES ÖNİŞLEMİNİN SIĞIR BONFİLE VE TAVUK GÖĞÜS ETLERİNİN KURUTMA DAVRANIŞLARI ÜZERİNE ETKİSİZambak, Özlem 
3472015Use of Carob Flour in the Production of TarhanaHerken, Emine Nur ; Aydın, Nurse
3482006Use of clarifying agents and ultra filter to decrease fumaric acid, HMF and increase clarity of apple juiceTülek, Yahya ; Yilmaz, S
3492014Use of corn oil in the production of Turkish white cheeseArslan, Seher ; Topcu, A.; Saldamli, I.; Koksal, G.
3502014Use of different lactic starter cultures in the production of tarhanaHerken, Emine Nur ; Çon, Ahmet Hilmi 
3512013Use of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tubers as a natural source of inulin in cakesÇelik, İlyas; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz; Yılmaz, Yusuf 
3522012Use of various flours in gluten-free biscuitsErgin, Aliye; Herken, Emine Nur 
3532003Uşak ve yöresi ekşi hamurlarından elde edilen antimikrobiyal aktiviteye sahip laktik asit bakterilerinin tanımlanması ve bazı metabolik özelliklerinin belirlenmesiŞimşek, Ömer 
3542015Utilisation of antimicrobial agents at pre-and postsmoking on the microbial quality of hot-smoked rainbow trout (oncorhynchus mykiss) filletsKaya, Halil İbrahim ; Sabanoğlu, Seba; Yapar, Ali Ekber; Simsek, Ömer
3552010Utilization of interesterified fat in the production of Turkish white cheeseArslan, Seher ; Topcu, A.; Saldamli, I.; Koksal, G.
3562015Vitamin ve Aminoasit Katkısının Liyofilize Laktik Asit Bakterilerinin Gelişim Eğrisine EtkisiKaya, Halil İbrahim ; Kördikanlıoğlu, Burcu; Taşoğulları, Nermin; Şimşek, Ömer 
3572017Yaban Mersini İlaveli Muffin Keklerin Bazı Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal ÖzellikleriIşık, Fatma ; Urgancı, Ünkan; Turan, Figen 
3582023Yumurtacı Tavuk Etlerinden Üretilen Köftelerde Koyun Yağı Kullanımının Ürün Kalitesine EtkisiKumral, Murat; Gökçe, Ramazan