10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 241-260 of 352 (Search time: 0.007 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
2412015Küf Gelişimi ve Mikotoksin Oluşumunun Kontrolünde Doğal Bitki Ekstraktlarının KullanımıGünaydın, Şule; Karaca, Hakan 
242Mar-2021Kırmızı pancar ve üzüm kabuğundan farklı ekstraksiyon koşullarında boyar madde üretimiYeler, Hatice Betül 
32001Kırmızıbiberlerde acılık ve renk bileşikleriKadakal, Çetin ; Poyrazoğlu, Ender; Yemiş, Oktay; Artık, Nevzat
42012Lactococcus lactis'e kitine tutunma yeteneği kazandırılarak immobilize sistemde sürekli nisin üretimiŞimşek, Ömer ; Karasu, Nihat; Sabanoğlu, Seba; Kördikanlıoğlu, Burcu
52013Lactococcus lactis'te solunumun hemin ile stimüle edildiği yarı-kesikli fermentasyon sisteminde nisin üretiminin optimizasyonuŞimşek, Ömer ; Kördikanlıoğlu, Burcu
6Jul-2019Laktik asit bakterileri tarafından üretilen patojene spesifik bakteriyosinlerin karakterizasyonu ve kokteyl olarak kullanımıKaya, Halil İbrahim 
72016Laktik Asit Bakterilerinde Otoliz ve Peynir Teknolojisindeki ÖnemiŞimşek, Ömer ; Gürsoy, Oğuz; Dalca, Selime Hazır; Yılmaz, Yusuf 
82022Limon Kabuklarının Sıcak Hava, Mikrodalga ve Sıcak Hava-Mikrodalga Kombinasyonu ile KurutulmasıÖzkal, Sami Gökhan ; Uysal, Mahmut Burak
92020Macar Salamı Üretiminde Kurutulmuş İstiridye Mantarı (Pleurotus ostreaus) Kullanım OlanaklarıErgezer, Haluk 
102015MAKARNANIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNE YÖNELİK YAKLAŞIMLARÖzgören, Ezgi ; Yapar, Aydın 
112010Microbiological quality of karin butter, a traditionally manufactured butter from TurkeyGökçe, Ramazan ; Aslanalp, Y.; Herken, E.N.
122007Mineral composition and total phenolic content of pomegranate molassesYılmaz, Yusuf. ; Çelik, İlyas.; Işık, Fatma. 
132021Mineral Content of Pitaya (Hylocereus polyrhizus and Hylocereus undatus) Seeds Grown in TurkeyNizamlioglu, Nizam Mustafa; Unver, Ahmet; Kadakal, Cetin 
14May-2019Modifiye atmosferde paketlenerek depolanan besiyeri ve yarı-kurutulmuş kırmızıbiberlerde aspergillus flavus gelişimi ve aflatoksin oluşumuAyrancı, Ufuk Gökçe 
152019Modifiye Atmosferde Paketlenmiş Nar Kabuğu İlave Bisküvilerin Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiIşık,Fatma 
162020Moisture management and antimicrobial performance of collagen peptide enriched knitted fabricsSoydan, Ali Serkan ; Karakan Günaydın, Gizem ; Ergezer, Haluk ; Palamutcu, Sema 
172008Mycotoxins in dried figsKaraca, Hakan ; Nas, Sebahattin 
182010Mycotoxins: Contamination of dried fruits and degradation by ozoneKaraca, H. ; Velioglu, Y.S.; Nas, Sebahattin 
192017Nar Kabuğu İlavesinin Keklerin Besinsel Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine EtkisiIşık, Fatma 
202004A new quality parameter in tomato and tomato products: ErgosterolKadakal, Çetin ; Artik, N.