10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 61-80 of 352 (Search time: 0.022 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
612016Değişik Oranlarda Salça Üretim Atıkları İlave Edilerek Üretilen Tarhanaların Oksidasyon Parametrelerinin Zamana Bağlı DeğişimiIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
622001Değişik süt ve bitkisel yağ örneklerinin ısıl iletkenlik değerlerinin deneysel olarak belirlenmesiÖzkal, Sami Gökhan ; Tülek, Yahya 
631998Değişik sıvı gıdaların ısıl iletkenlik değerlerinin belirlenmesiÖzkal, Sami Gökhan 
3242005Değişik yöntemlerle marine edilmiş kanatlı etlerinin kimyasal, mikrobiyolojik, tekstürel ve duyusal özellikleriErgezer, Haluk 
3252011Denizli Havzasındaki Termal Alanlardan Etkilenen ve Etkilenmeyen Jeolojik Formasyonlarda Sıcaklık ve Isı Depolama Kapasitesi Değişiminin İncelenmesi ve Isı Pompalarında Kullanımının AraştırılmasıKarabacak, Rasim ; Tülek, Yahya 
3262015Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel ÖzellikleriDemiray, Engin ; Çelik, İlyas; Nogay, Oğuzhan; Tülek, Yahya 
3272009Determination of antagonistic starter cultures for pickle and olive fermentation processesÇon, Ahmet Hilmi ; Karasu, N.
3282005Determination of capsaicinoid profile of different chilli peppers grown in TurkeyPoyrazoglu, E.S.; Yemiş, Oktay; Kadakal, Çetin ; Artik, N.
3291997Determination of differences in free and bound water contents of beef muscle by DSC under various freezing combinationsAktaş, Nesimi; Tülek, Yahya ; Gokalp, HY
3302022Determination of drying characteristics, rehydration properties, and shrinkage ratio of convective dried melon slice with some pretreatmentsTepe, Tolga Kagan; Kadakal, Cetin 
3311997Determination of freezable water content of beef semimembranous muscle DSC studyAktaş, Nesmi; Tülek, Yahya ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
3322002Determination of iodine and calcium concentrations in the bread improver using EDXRFEkinci, Neslihan; Ekinci, Raci ; Şahin, Yusuf 
3332005Determination of seven water-soluble vitamins in tarhana, a traditional Turkish cereal food, by high-performance liquid chromatographyEkinci, Raci.; Kadakal, Çetin. 
3342002Determination of some physical and chemical characteristics of sucuk produced at some major meat plants in the province of AfyonDodu, M.; Çon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, H.Y.
3352007The determination of trace elements release from dental cements in artificial saliva by energy dispersive X-ray fluorescence spectrometryEkinci, N.; Bayindir, F.; Bayindir, Y.Z.; Ekinci, Raci 
3362022Development of novel paper-based colorimetric indicator labels for monitoring shelf life of chicken breast filletsOzunlu, Orhan; Ergezer, Haluk 
3372015Diversity and Stability of Yeast Species During the Fermentation of TarhanaÖzel, S.; Sabanoğlu, S.; Çon, A.H.; Şimşek, Ömer 
3382008Dizel motorlar için yenilenebilir alternatif biyodizel yakıt geliştirilmesiUsta, Nazım ; Çon, Ahmet Hilmi ; Uğuzdoğan, Erdal ; Aydoğan, Bilal; Can, Özer ; Öztürk, Erkan 
3392017Domates çekirdeği ilave edilerek üretilen krakerlerin bazı kimyasal, fiziksel ve duyusal özellikleriIşık, Fatma ; Topkaya, Cansu
3402017Domates Salçası Üretim Atıklarının Kraker Üretiminde Fonksiyonel Amaçlı KullanımıIşık Fatma