10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 241-260 of 396 (Search time: 0.025 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
2412009In vitro and in vivo antioxidant effect of the grape seed extract in brain tissue, plasma and red blood cellAdıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Bor Küçükatay, Melek ; Küçükatay, Vural ; Erken, Gülten
2422009In vitro characterization of probiotic properties of Pediococcus pentosaceus BH105 isolated from human faecesUymaz, B.; Şimşek, Ömer. ; Akkoc, N.; Ataoglu, H.; Akçelik, M.
2432023Industry 4.0 technologies in agri-food sector and their integration in the global value chain: A reviewSentürk, Seyda; Şentürk, Fatmana ; Karaca, Hakan 
2442020The influence of backslopping on lactic acid bacteria diversity in tarhana fermentationÖzel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Settanni, L.; Erten, H. 
52009Influence of growth conditions on the nisin production of bioengineered Lactococcus lactis strainsŞimşek, Ö.; Çon, Ahmet Hilmi ; Akkoç, N.; Saris, P.E.J.; Akçelik, M.
62011The influence of plastic composition and ventilation area on ozone diffusion through some food packaging materialsKaraca, Hakan ; Smilanick, J.L.
72018Innovative approaches to nisin productionÖzel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Akçelik, M.; Saris, P.E.J.
82011Innovative self-cleaning and antibacterial cotton textile: No water and no detergent for cleaningPalamutçu, Sema ; Acar, Gülümser; Çon, Ahmet Hilmi ; Gültekin, Tuğçe; Aktan, Burcu; Selçuk, Hüseyin 
92020Investigation of effect of ultrasound pretreatment on drying and rehydration characteristics and microstructure of apple slicesTüfekçi S. ; Özkal S.G. 
102020Investigation of some properties of gluten-free tarhanas produced by red, green and yellow lentil whole flourGöncü, A.; Çelik, İlyas 
112019Is ergosterol a new microbiological quality parameter in foods or not?Kadakal, Çetin ; Tepe, Tolga Kağan
122006Isolating lactic starter cultures with antimicrobial activity for sourdough processesŞimşek, Ömer ; Çon, Ahmet Hilmi ; Tulumoglu, Ş.
132023İlkel buğday çeşitleri [dinkel (Triticum spelta), siyez (Triticum monococcum) ve kavılca (Triticum dicoccum)] kullanılarak üretilen tulumba tatlılarının bazı kalite özellikleriÖzgören, Ezgi ; Işık, Fatma 
142021İlkel Buğday Çeşitlerinden Üretilmiş ve Modifiye Atmosferde Paketlenmiş Bisküvilerin Bazı Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiIşık Fatma 
152024İlkel buğday unlarının krakerlerde kullanım potansiyeliIşık, Fatma ; Demir, Yağmur; Aslan, Sinem Türk 
162014İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Kahvaltı Alışkanlıkları ve Okul Kantini İle İlişkilerinin BelirlenmesiOrhan, Ayşen; Çelik, İlyas 
172019İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay ÜretimiÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk 
182020Karadut (Morus nigra) suyunda rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiğiSernikli, Cemre; Kadakal, Çetin 
192021Karpuz Kabuğu Tozunun Glutensiz Kekte Kullanım PotansiyeliIşık Fatma 
202020Kavun çekirdeği tozunun eriştenin bazı özelliklerine etkisiÇelik, İlyas ; Pozan, Kübra