10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 341-360 of 372 (Search time: 0.031 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
3412016Taze ve Kısmen Kurutulmuş Olarak Dondurulan Havuç ve Domatesin Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimlerin Belirlenmesi ve Kinetik ModellemesiTülek, Yahya ; Tümer, Emre
3422010Technological and probiotic characteristics of Lactobacillus plantarum strains isolated from traditionally produced fermented vegetablesKarasu, Nihat; Şimşek, Ömer ; Çon, A.Hilmi
3432019Temperature and slice size dependences of acrylamide in potato friesTepe, Tolga Kağan; Kadakal, Çetin 
3442020Thermal Degradation Kinetics of Ascorbic Acid and Some B-Complex Vitamins in Black Mulberry (Morus nigra) JuiceSernikli, Cemre; Kadakal, Çetin 
3452018Thermal degradation kinetics of rutin and total phenolic compounds in rosehip (Rosa canina L.) nectarKadakal, Çetin ; Duman, Tolga
3462009Thermal resistance of alicyclobacillus acidoterrestris spores in different heating mediaCeviz, Gülin; Tülek, Yahya ; Çon, Ahmet Hilmi 
3472012Thin-layer drying of tomato (Lycopersicum esculentum Mill. cv. Rio Grande) slices in a convective hot air dryerDemiray, Engin ; Tulek, Yahya 
3482010Total antioxidant capacity and total phenol contents of selected commercial fruit juices in TurkeyHerken, Emine Nur ; Guzel, S. 
3492010Total antioxidant, phenolic compounds, and total oxidant status of certified and uncertified turkey's honeys [2010]Herken, Emine Nur ; Erel, O.; Guzel, S. ; Celik, H.; Ibanoglu, S.
3502014Trichophyton mentagrophytes ve trichophyton rubrum kökenlerinin FT-IR spektroskopi ile ayrımında Tween-80 etkisiErgin, Çağrı ; İlkit, Mehmet Macit; Gök, Yaşar ; Çon, Ahmet Hilmi ; Özel, Mustafa Zafer ; Kabay, Nilgün ; Döğen, Aylin
3512005Turna balığı (Esox lucius L., 1758) etinin bazı emülsiyon özelliklerine farklı konsantrasyonlarda tuz ve fosfat kullanımının etkisiYapar, Aydın ; Atay, Seçil
3521998Türkiye pazarındaki sucukların bazı kimyasal ve mikrobiyolojik nitelikleriÇon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
3532012Türkiye'de Ticari Ölçekte Üretilen Bazı Küflü Peynirlerin Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiÖzgören, Ezgi ; Seçkin, A. Kemal
3542003Türkiye'nin farklı bölgelerinde üretilen değişik un tiplerinin özellikleri II. Reolojik özelliklerEkinci, Raci ; Ünal, Sezgin; Kadakal, Çetin 
3552018Ultrases Ön İşleminin Havuç Dilimlerinin Kuruma Karakteristikleri Üzerine EtkisiTüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
162015Ultrases önişleminin sığır bonfile ve tavuk göğüs etlerinin kurutma davranışları üzerine etkisiZambak, Özlem 
17Aug-2015ULTRASES ÖNİŞLEMİNİN SIĞIR BONFİLE VE TAVUK GÖĞÜS ETLERİNİN KURUTMA DAVRANIŞLARI ÜZERİNE ETKİSİZambak, Özlem 
182015Use of Carob Flour in the Production of TarhanaHerken, Emine Nur ; Aydın, Nurse
192006Use of clarifying agents and ultra filter to decrease fumaric acid, HMF and increase clarity of apple juiceTülek, Yahya ; Yilmaz, S
202014Use of corn oil in the production of Turkish white cheeseArslan, Seher ; Topcu, A.; Saldamli, I.; Koksal, G.