10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 241-260 of 424 (Search time: 0.034 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
2412016Gıda Ambalajlamada Son GelişmelerÇelik, İlyas ; Tümer, Gözde
2422006Gıda endüstrisinde kullanılan yüksek hidrostatik basınç sistemleriTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2432006Gıda endüstrisinde yüksek hidrostatik basınç uygulamalarıTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2442016Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye?Gökçe, Ramazan ; Ergezer, Haluk 
245Jan-2015Havuç ve kırmızıbiberin farklı kurutma yöntemleri ile kurutulması, kuruma karakteristiklerinin ve bazı kalite özelliklerindeki değişimin modellenmesiDemiray, Engin 
2462004Health aspects of functional grape seed constituentsYılmaz, Yusuf ; Toledo, R.T.
2472006High hydrostatic pressure systems use in food industryTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2482012Hipoksik-iskemik beyin hasarı modeli uygulanan yeni doğan sıçanlarda üzüm çekirdeği özütü'nün öğrenme-bellek ve hipokampus' un histolojik yapısı üzerine etkisiAdıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Özdemir, Mehmet Bülent ; Abban, Gülçin ; Hatip, İzzettin 
92024Hot-Air Drying and Degradation Kinetics of Bioactive Compounds of Gilaburu (Viburnum Opulus L.)Dönmez, A.; Kadakal, Ç. 
102013Identification of ochratoxigenic fungi and contextual change on dried raisins (Sultanas)Şen, L.; Nas, Sebahattin 
112013Immobilization of nisin producer Lactococcus lactis strains to chitin with surface-displayed chitin-binding domainŞimşek, Ömer ; Sabanoglu, Seba; Çon, A.H.; Karasu, N.; Akçelik, M.; Saris, P.E.J.
122022IMPACT OF AIR TEMPERATURE ON DRYING CHARACTERISTICS AND SOME BIOACTIVE PROPERTIES OF KIWI FRUIT SLICESTepe, Fadime Begum; Tepe, Tolga Kagan; Ekinci, Ayten 
132016The impact of drying techniques on phenolic compound, total phenolic content and antioxidant capacity of oat flour tarhanaDeğmencioğlu, N.; Gürbüz, O.; Herken, Emine Nur ; Yurdunuseven Yıldız,Aysun 
142022THE IMPACT OF PARTIAL SWEETENER SUBSTITUTION ON PHYSICOCHEMICAL, TEXTURAL AND SENSORY PROPERTIES OF BISCUITSGüldane, Mehmet; Herken, Emine Nur 
152020The impact of quinoa flour on some properties of ayranAkkoyun, Y.; Arslan, Seher 
162018Improving physicochemical, antioxidative and sensory quality of raw chicken meat by using acorn extractsÖzünlü, O.; Ergezer, Haluk ; Gökçe, R. 
172009In vitro and in vivo antioxidant effect of the grape seed extract in brain tissue, plasma and red blood cellAdıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Bor Küçükatay, Melek ; Küçükatay, Vural ; Erken, Gülten
182009In vitro characterization of probiotic properties of Pediococcus pentosaceus BH105 isolated from human faecesUymaz, B.; Şimşek, Ömer. ; Akkoc, N.; Ataoglu, H.; Akçelik, M.
192010Incorporation of adjunct cultures of Enterococcus faecium, Lactobacillus paracasei subsp. paracasei and Bifidobacterium bifidum into white cheeseGürsoy, Oğuz ; Kinik, O.
202023Industry 4.0 technologies in agri-food sector and their integration in the global value chain: A reviewSentürk, Seyda; Şentürk, Fatmana ; Karaca, Hakan