10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 321-340 of 358 (Search time: 0.02 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
3212007A study on the occurrence of aflatoxin in raw milk due to feedsAyar, A.; Sert, D.; Çon, Ahmet Hilmi 
3222016Supercritical carbon dioxide extraction of flaxseed oil: Effect of extraction parameters and mass transfer modelingÖzkal, Sami Gökhan ; Yener, M.E.
3232012A survey of ergosterol content of tomato products in Turkey during 2006-2010Kadakal, Çetin 
3242014Survival of Bifidobacterium longum and its effect on physicochemical properties and sensorial attributes of white brined cheeseGursoy, O.; Gökçe, Ramazan ; Con, A.H.; Kinik, O.
3252016Süt Reçeli Üretim Yöntemleri ve ÖzellikleriTuna, Cansu; Arslan, Seher 
3262014Synthesis, characterization, electrospinning and antibacterial studies on triphenylphosphine-dithiphosphonates Copper(I) and Silver(I) complexesKarakuş, Mehmet ; İkiz, Yüksel ; Kaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
3272014Sıcak hava kurutma yönteminde farklı sıcaklık ve ön işlemlerin Trabzon hurmasının renk ve kuruma karakteristiklerine etkisiTülek, Yahya ; Demiray, Engin 
28Jul-2013Tarhana izolatı bazı laktik asit bakterilerinin bakteriyosinleri ve fermantasyonda patojen bakteriler üzerine etkisiKaya, Halil İbrahim 
292020Tarhanadan izole edilen laktobasiller tarafından üretilen bakteriyosinlerin karakterizasyonuKaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
302016Taze ve Kısmen Kurutulmuş Olarak Dondurulan Havuç ve Domatesin Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimlerin Belirlenmesi ve Kinetik ModellemesiTülek, Yahya ; Tümer, Emre
312010Technological and probiotic characteristics of Lactobacillus plantarum strains isolated from traditionally produced fermented vegetablesKarasu, Nihat; Şimşek, Ömer ; Çon, A.Hilmi
322019Temperature and slice size dependences of acrylamide in potato friesTepe, Tolga Kağan; Kadakal, Çetin 
332020Thermal Degradation Kinetics of Ascorbic Acid and Some B-Complex Vitamins in Black Mulberry (Morus nigra) JuiceSernikli, Cemre; Kadakal, Çetin 
342018Thermal degradation kinetics of rutin and total phenolic compounds in rosehip (Rosa canina L.) nectarKadakal, Çetin ; Duman, Tolga
352009Thermal resistance of alicyclobacillus acidoterrestris spores in different heating mediaCeviz, Gülin; Tülek, Yahya ; Çon, Ahmet Hilmi 
362012Thin-layer drying of tomato (Lycopersicum esculentum Mill. cv. Rio Grande) slices in a convective hot air dryerDemiray, Engin ; Tulek, Yahya 
372010Total antioxidant capacity and total phenol contents of selected commercial fruit juices in TurkeyHerken, Emine Nur ; Guzel, S. 
382010Total antioxidant, phenolic compounds, and total oxidant status of certified and uncertified turkey's honeys [2010]Herken, Emine Nur ; Erel, O.; Guzel, S. ; Celik, H.; Ibanoglu, S.
392014Trichophyton mentagrophytes ve trichophyton rubrum kökenlerinin FT-IR spektroskopi ile ayrımında Tween-80 etkisiErgin, Çağrı ; İlkit, Mehmet Macit; Gök, Yaşar ; Çon, Ahmet Hilmi ; Özel, Mustafa Zafer ; Kabay, Nilgün ; Döğen, Aylin
402005Turna balığı (Esox lucius L., 1758) etinin bazı emülsiyon özelliklerine farklı konsantrasyonlarda tuz ve fosfat kullanımının etkisiYapar, Aydın ; Atay, Seçil