10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 61-80 of 352 (Search time: 0.018 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
612016Değişik Oranlarda Salça Üretim Atıkları İlave Edilerek Üretilen Tarhanaların Oksidasyon Parametrelerinin Zamana Bağlı DeğişimiIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
622001Değişik süt ve bitkisel yağ örneklerinin ısıl iletkenlik değerlerinin deneysel olarak belirlenmesiÖzkal, Sami Gökhan ; Tülek, Yahya 
631998Değişik sıvı gıdaların ısıl iletkenlik değerlerinin belirlenmesiÖzkal, Sami Gökhan 
642005Değişik yöntemlerle marine edilmiş kanatlı etlerinin kimyasal, mikrobiyolojik, tekstürel ve duyusal özellikleriErgezer, Haluk 
652011Denizli Havzasındaki Termal Alanlardan Etkilenen ve Etkilenmeyen Jeolojik Formasyonlarda Sıcaklık ve Isı Depolama Kapasitesi Değişiminin İncelenmesi ve Isı Pompalarında Kullanımının AraştırılmasıKarabacak, Rasim ; Tülek, Yahya 
662015Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel ÖzellikleriDemiray, Engin ; Çelik, İlyas; Nogay, Oğuzhan; Tülek, Yahya 
72009Determination of antagonistic starter cultures for pickle and olive fermentation processesÇon, Ahmet Hilmi ; Karasu, N.
82005Determination of capsaicinoid profile of different chilli peppers grown in TurkeyPoyrazoglu, E.S.; Yemiş, Oktay; Kadakal, Çetin ; Artik, N.
91997Determination of differences in free and bound water contents of beef muscle by DSC under various freezing combinationsAktaş, Nesimi; Tülek, Yahya ; Gokalp, HY
102022Determination of drying characteristics, rehydration properties, and shrinkage ratio of convective dried melon slice with some pretreatmentsTepe, Tolga Kagan; Kadakal, Cetin 
111997Determination of freezable water content of beef semimembranous muscle DSC studyAktaş, Nesmi; Tülek, Yahya ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
122002Determination of iodine and calcium concentrations in the bread improver using EDXRFEkinci, Neslihan; Ekinci, Raci ; Şahin, Yusuf 
132005Determination of seven water-soluble vitamins in tarhana, a traditional Turkish cereal food, by high-performance liquid chromatographyEkinci, Raci.; Kadakal, Çetin. 
142002Determination of some physical and chemical characteristics of sucuk produced at some major meat plants in the province of AfyonDodu, M.; Çon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, H.Y.
152007The determination of trace elements release from dental cements in artificial saliva by energy dispersive X-ray fluorescence spectrometryEkinci, N.; Bayindir, F.; Bayindir, Y.Z.; Ekinci, Raci 
162022Development of novel paper-based colorimetric indicator labels for monitoring shelf life of chicken breast filletsOzunlu, Orhan; Ergezer, Haluk 
172015Diversity and Stability of Yeast Species During the Fermentation of TarhanaÖzel, S.; Sabanoğlu, S.; Çon, A.H.; Şimşek, Ömer 
182008Dizel motorlar için yenilenebilir alternatif biyodizel yakıt geliştirilmesiUsta, Nazım ; Çon, Ahmet Hilmi ; Uğuzdoğan, Erdal ; Aydoğan, Bilal; Can, Özer ; Öztürk, Erkan 
192017Domates çekirdeği ilave edilerek üretilen krakerlerin bazı kimyasal, fiziksel ve duyusal özellikleriIşık, Fatma ; Topkaya, Cansu
202017Domates Salçası Üretim Atıklarının Kraker Üretiminde Fonksiyonel Amaçlı KullanımıIşık Fatma