10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 61-80 of 371 (Search time: 0.022 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
612013Degradation kinetics of lycopene, ß-carotene and ascorbic acid in tomatoes during hot air dryingDemiray, Engin ; Tülek, Yahya ; Yılmaz, Yusuf 
622017Degradation kinetics of ß-carotene in carrot slices during convective dryingDemiray, Engin ; Tülek, Yahya 
632016Değişik Oranlarda Salça Üretim Atıkları İlave Edilerek Üretilen Tarhanaların Oksidasyon Parametrelerinin Zamana Bağlı DeğişimiIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
642001Değişik süt ve bitkisel yağ örneklerinin ısıl iletkenlik değerlerinin deneysel olarak belirlenmesiÖzkal, Sami Gökhan ; Tülek, Yahya 
651998Değişik sıvı gıdaların ısıl iletkenlik değerlerinin belirlenmesiÖzkal, Sami Gökhan 
662005Değişik yöntemlerle marine edilmiş kanatlı etlerinin kimyasal, mikrobiyolojik, tekstürel ve duyusal özellikleriErgezer, Haluk 
672011Denizli Havzasındaki Termal Alanlardan Etkilenen ve Etkilenmeyen Jeolojik Formasyonlarda Sıcaklık ve Isı Depolama Kapasitesi Değişiminin İncelenmesi ve Isı Pompalarında Kullanımının AraştırılmasıKarabacak, Rasim ; Tülek, Yahya 
682015Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel ÖzellikleriDemiray, Engin ; Çelik, İlyas; Nogay, Oğuzhan; Tülek, Yahya 
692009Determination of antagonistic starter cultures for pickle and olive fermentation processesÇon, Ahmet Hilmi ; Karasu, N.
702005Determination of capsaicinoid profile of different chilli peppers grown in TurkeyPoyrazoglu, E.S.; Yemiş, Oktay; Kadakal, Çetin ; Artik, N.
711997Determination of differences in free and bound water contents of beef muscle by DSC under various freezing combinationsAktaş, Nesimi; Tülek, Yahya ; Gokalp, HY
722022Determination of drying characteristics, rehydration properties, and shrinkage ratio of convective dried melon slice with some pretreatmentsTepe, Tolga Kagan; Kadakal, Cetin 
731997Determination of freezable water content of beef semimembranous muscle DSC studyAktaş, Nesmi; Tülek, Yahya ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
742002Determination of iodine and calcium concentrations in the bread improver using EDXRFEkinci, Neslihan; Ekinci, Raci ; Şahin, Yusuf 
752005Determination of seven water-soluble vitamins in tarhana, a traditional Turkish cereal food, by high-performance liquid chromatographyEkinci, Raci.; Kadakal, Çetin. 
762002Determination of some physical and chemical characteristics of sucuk produced at some major meat plants in the province of AfyonDodu, M.; Çon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, H.Y.
772007The determination of trace elements release from dental cements in artificial saliva by energy dispersive X-ray fluorescence spectrometryEkinci, N.; Bayindir, F.; Bayindir, Y.Z.; Ekinci, Raci 
782022Development of novel paper-based colorimetric indicator labels for monitoring shelf life of chicken breast filletsOzunlu, Orhan; Ergezer, Haluk 
792015Diversity and Stability of Yeast Species During the Fermentation of TarhanaÖzel, S.; Sabanoğlu, S.; Çon, A.H.; Şimşek, Ömer 
802008Dizel motorlar için yenilenebilir alternatif biyodizel yakıt geliştirilmesiUsta, Nazım ; Çon, Ahmet Hilmi ; Uğuzdoğan, Erdal ; Aydoğan, Bilal; Can, Özer ; Öztürk, Erkan