10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 321-340 of 371 (Search time: 0.04 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12020Siyez Tam Buğday Ununun Keklerde Kullanım PotansiyeliIşık Fatma 
22024Siyez, dinkel ve kavılca unu ile kaplanmış tavuk nuggetların soğukta depolama süresince bazı kalite özelliklerinin incelenmesiFadıloğlu, Eylem Ezgi; Ergezer, Haluk ; Demiray, Engin 
32006The solubility of apricot kernel oil in supercritical carbon dioxideÖzkal, Sami Gökhan ; Yener, M.E.; Bayindirli, L.
41998Some characteristics of lactic acid bacteria present in commercial sucuk samplesYaman, Ahmet; Gökalp, Hüsnü Yusuf; Çon, Ahmet Hilmi 
52017Some chemical, physical and sensory properties of soda crackers supplemented with tomato seedIşık, Fatma ; Topkaya, C
62022Some Physicochemical and Sensory Properties of Muffin Cakes Enriched with Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) FlourÖzgören, Ezgi ; Yapar, Aydın 
72012Some properties of stirred yoghurt made with processed grape seed powder, carrot juice or a mixture of grape seed powder and carrot juiceArslan, Seher ; Özel, Serap
82023Son Fermentasyonda Vakum Uygulamasının Mayalı Ürünlerde Bazı Kalite Özellikleri Üzerine EtkisiIşık, Fatma 
92019The strategies of developing healthy meat productsÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan 
102020Structural and technological characterization of ropy exopolysaccharides produced by Lactobacillus plantarum strains isolated from Tarhana.Zehir, Şentürk Duygu ; Dertli, E.; Erten, H. ; Şimşek, Ömer 
112007A study on the occurrence of aflatoxin in raw milk due to feedsAyar, A.; Sert, D.; Çon, Ahmet Hilmi 
122016Supercritical carbon dioxide extraction of flaxseed oil: Effect of extraction parameters and mass transfer modelingÖzkal, Sami Gökhan ; Yener, M.E.
132012A survey of ergosterol content of tomato products in Turkey during 2006-2010Kadakal, Çetin 
142014Survival of Bifidobacterium longum and its effect on physicochemical properties and sensorial attributes of white brined cheeseGursoy, O.; Gökçe, Ramazan ; Con, A.H.; Kinik, O.
152016Süt Reçeli Üretim Yöntemleri ve ÖzellikleriTuna, Cansu; Arslan, Seher 
162014Synthesis, characterization, electrospinning and antibacterial studies on triphenylphosphine-dithiphosphonates Copper(I) and Silver(I) complexesKarakuş, Mehmet ; İkiz, Yüksel ; Kaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
172014Sıcak hava kurutma yönteminde farklı sıcaklık ve ön işlemlerin Trabzon hurmasının renk ve kuruma karakteristiklerine etkisiTülek, Yahya ; Demiray, Engin 
18Jul-2013Tarhana izolatı bazı laktik asit bakterilerinin bakteriyosinleri ve fermantasyonda patojen bakteriler üzerine etkisiKaya, Halil İbrahim 
192020Tarhanadan izole edilen laktobasiller tarafından üretilen bakteriyosinlerin karakterizasyonuKaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
202016Taze ve Kısmen Kurutulmuş Olarak Dondurulan Havuç ve Domatesin Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimlerin Belirlenmesi ve Kinetik ModellemesiTülek, Yahya ; Tümer, Emre