10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 261-280 of 436 (Search time: 0.017 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
2612018Improving physicochemical, antioxidative and sensory quality of raw chicken meat by using acorn extractsÖzünlü, O.; Ergezer, Haluk ; Gökçe, R. 
2622009In vitro and in vivo antioxidant effect of the grape seed extract in brain tissue, plasma and red blood cellAdıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Bor Küçükatay, Melek ; Küçükatay, Vural ; Erken, Gülten
2632009In vitro characterization of probiotic properties of Pediococcus pentosaceus BH105 isolated from human faecesUymaz, B.; Şimşek, Ömer. ; Akkoc, N.; Ataoglu, H.; Akçelik, M.
2642023Industry 4.0 technologies in agri-food sector and their integration in the global value chain: A reviewSentürk, Seyda; Şentürk, Fatmana ; Karaca, Hakan 
2652020The influence of backslopping on lactic acid bacteria diversity in tarhana fermentationÖzel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Settanni, L.; Erten, H. 
2662009Influence of growth conditions on the nisin production of bioengineered Lactococcus lactis strainsŞimşek, Ö.; Çon, Ahmet Hilmi ; Akkoç, N.; Saris, P.E.J.; Akçelik, M.
2672011The influence of plastic composition and ventilation area on ozone diffusion through some food packaging materialsKaraca, Hakan ; Smilanick, J.L.
2682018Innovative approaches to nisin productionÖzel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Akçelik, M.; Saris, P.E.J.
2692011Innovative self-cleaning and antibacterial cotton textile: No water and no detergent for cleaningPalamutçu, Sema ; Acar, Gülümser ; Çon, Ahmet Hilmi ; Gültekin, Tuğçe; Aktan, Burcu; Selçuk, Hüseyin 
2702020Investigation of effect of ultrasound pretreatment on drying and rehydration characteristics and microstructure of apple slicesTüfekçi S. ; Özkal S.G. 
2712020Investigation of some properties of gluten-free tarhanas produced by red, green and yellow lentil whole flourGöncü, A.; Çelik, İlyas 
2722019Is ergosterol a new microbiological quality parameter in foods or not?Kadakal, Çetin ; Tepe, Tolga Kağan
2732006Isolating lactic starter cultures with antimicrobial activity for sourdough processesŞimşek, Ömer ; Çon, Ahmet Hilmi ; Tulumoglu, Ş.
2742023İlkel buğday çeşitleri [dinkel (Triticum spelta), siyez (Triticum monococcum) ve kavılca (Triticum dicoccum)] kullanılarak üretilen tulumba tatlılarının bazı kalite özellikleriÖzgören, Ezgi ; Işık, Fatma 
2752021İlkel Buğday Çeşitlerinden Üretilmiş ve Modifiye Atmosferde Paketlenmiş Bisküvilerin Bazı Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiIşık Fatma 
2762024İlkel buğday unlarının krakerlerde kullanım potansiyeliIşık, Fatma ; Demir, Yağmur; Aslan, Sinem Türk 
2772014İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Kahvaltı Alışkanlıkları ve Okul Kantini İle İlişkilerinin BelirlenmesiOrhan, Ayşen; Çelik, İlyas 
2782020Karadut (Morus nigra) suyunda rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiğiSernikli, Cemre; Kadakal, Çetin 
2792021Karpuz Kabuğu Tozunun Glutensiz Kekte Kullanım PotansiyeliIşık Fatma 
2802020Kavun çekirdeği tozunun eriştenin bazı özelliklerine etkisiÇelik, İlyas ; Pozan, Kübra