10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 381-396 of 396 (Search time: 0.034 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
3812020Use of barley and wheat kavurga flours in lokma production and determination of some characteristic propertiesÇelik, İlyas ; Tümer, Gözde
3822015Use of Carob Flour in the Production of TarhanaHerken, Emine Nur ; Aydın, Nurse
3832006Use of clarifying agents and ultra filter to decrease fumaric acid, HMF and increase clarity of apple juiceTülek, Yahya ; Yilmaz, S
3842014Use of corn oil in the production of Turkish white cheeseArslan, Seher ; Topcu, A.; Saldamli, I.; Koksal, G.
3852014Use of different lactic starter cultures in the production of tarhanaHerken, Emine Nur ; Çon, Ahmet Hilmi 
3862013Use of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tubers as a natural source of inulin in cakesÇelik, İlyas ; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz; Yılmaz, Yusuf 
3872012Use of various flours in gluten-free biscuitsErgin, Aliye; Herken, Emine Nur 
3882003Uşak ve yöresi ekşi hamurlarından elde edilen antimikrobiyal aktiviteye sahip laktik asit bakterilerinin tanımlanması ve bazı metabolik özelliklerinin belirlenmesiŞimşek, Ömer 
3892015Utilisation of antimicrobial agents at pre-and postsmoking on the microbial quality of hot-smoked rainbow trout (oncorhynchus mykiss) filletsKaya, Halil İbrahim ; Sabanoğlu, Seba; Yapar, Ali Ekber; Simsek, Ömer 
3902024Utilization of Fruit and Vegetable Wastes in Food PackagingYildiz, A.Y. ; Öztekin, S.
3912010Utilization of interesterified fat in the production of Turkish white cheeseArslan, Seher ; Topcu, A.; Saldamli, I.; Koksal, G.
3922017UV-C Işığa Maruz Bırakılan Yumurta Sarısı Karotenoidleri ve Yağ Asitlerinin Degradasyon Kinetiğinin BelirlenmesiYılmaz, Yusuf ; Gürsoy, Oğuz
3932009Vakum soğutma sistemi geliştirilmesi ve gıda sanayisinde uygulanmasıÖztürk, Harun Kemal ; Özel, Mustafa Zafer ; Yılmaz, Yusuf 
3942015Vitamin ve Aminoasit Katkısının Liyofilize Laktik Asit Bakterilerinin Gelişim Eğrisine EtkisiKaya, Halil İbrahim ; Kördikanlıoğlu, Burcu; Taşoğulları, Nermin; Şimşek, Ömer 
3952017Yaban Mersini İlaveli Muffin Keklerin Bazı Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal ÖzellikleriIşık, Fatma ; Urgancı, Ünkan; Turan, Figen 
3962023Yumurtacı Tavuk Etlerinden Üretilen Köftelerde Koyun Yağı Kullanımının Ürün Kalitesine EtkisiKumral, Murat; Gökçe, Ramazan