10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 381-400 of 436 (Search time: 0.02 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
3812017Some chemical, physical and sensory properties of soda crackers supplemented with tomato seedIşık, Fatma ; Topkaya, C
3822022Some Physicochemical and Sensory Properties of Muffin Cakes Enriched with Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) FlourÖzgören, Ezgi ; Yapar, Aydın 
3832012Some properties of stirred yoghurt made with processed grape seed powder, carrot juice or a mixture of grape seed powder and carrot juiceArslan, Seher ; Özel, Serap
3842023Son Fermentasyonda Vakum Uygulamasının Mayalı Ürünlerde Bazı Kalite Özellikleri Üzerine EtkisiIşık, Fatma 
3852015SPODOPTERA FRUGIPERDA BÖCEK HÜCRELERİNİN TRANSFEKSİYONU VE REKOMBİNANT PROTEİN ÜRETİMİAytekin, Özlem Üstün 
3862016Statistical optimization of cell disruption techniques for releasing intracellular X-prolyl dipeptidyl aminopeptidase from Lactococcus lactis spp. lactisÜstün-Aytekin, Özlem ; Arisoy, Sevda; Aytekin, A.Ö.; Yildiz, E.
3872019The strategies of developing healthy meat productsÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan 
3882020Structural and technological characterization of ropy exopolysaccharides produced by Lactobacillus plantarum strains isolated from Tarhana.Zehir, Şentürk Duygu ; Dertli, E.; Erten, H. ; Şimşek, Ömer 
3892007A study on the occurrence of aflatoxin in raw milk due to feedsAyar, A.; Sert, D.; Çon, Ahmet Hilmi 
3902016Supercritical carbon dioxide extraction of flaxseed oil: Effect of extraction parameters and mass transfer modelingÖzkal, Sami Gökhan ; Yener, M.E.
3912012A survey of ergosterol content of tomato products in Turkey during 2006-2010Kadakal, Çetin 
3922014Survival of Bifidobacterium longum and its effect on physicochemical properties and sensorial attributes of white brined cheeseGursoy, O.; Gökçe, Ramazan ; Con, A.H.; Kinik, O.
3932016Süt Reçeli Üretim Yöntemleri ve ÖzellikleriTuna, Cansu; Arslan, Seher 
3942014Synthesis, characterization, electrospinning and antibacterial studies on triphenylphosphine-dithiphosphonates Copper(I) and Silver(I) complexesKarakuş, Mehmet ; İkiz, Yüksel ; Kaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
3952014Sıcak hava kurutma yönteminde farklı sıcaklık ve ön işlemlerin Trabzon hurmasının renk ve kuruma karakteristiklerine etkisiTülek, Yahya ; Demiray, Engin 
396Jul-2013Tarhana izolatı bazı laktik asit bakterilerinin bakteriyosinleri ve fermantasyonda patojen bakteriler üzerine etkisiKaya, Halil İbrahim 
397Aug-2017Tarhanadan izole edilen bazı laktik asit bakterileri tarafından üretilen ekzopolisakkaritlerin karakterizasyonuZehir, Duygu 
3982020Tarhanadan izole edilen laktobasiller tarafından üretilen bakteriyosinlerin karakterizasyonuKaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
3992016Taze ve Kısmen Kurutulmuş Olarak Dondurulan Havuç ve Domatesin Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimlerin Belirlenmesi ve Kinetik ModellemesiTülek, Yahya ; Tümer, Emre
4002010Technological and probiotic characteristics of Lactobacillus plantarum strains isolated from traditionally produced fermented vegetablesKarasu, Nihat; Şimşek, Ömer ; Çon, A.Hilmi