10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 181-200 of 352 (Search time: 0.007 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
1812016Evaluation of mono or mixed cultures of lactic acid bacteria in type II sourdough systemEkinci, Raci ; Şimşek, Ömer ; Küçükçuban, Ayça; Nas, Sebahattin 
222023Evaluation of physicochemical and sensorial properties of gluten-free boza formulated with chia and quinoa floursGöncü, Ali; Kuzumoğlu, Yasemin; Vardın, Aslı Y.; Çelik, İlyas; Karaman, Ayşe D.
232022Exopolysaccharides Produced by Lactic Acid Bacteria and Their Therapeutic EffectsŞentürk, D.Z. ; Uçar, T.; Şimşek, Ö.
242001Experimental determination of thermal conductivity of various milk and vegetable oil productsÖzkal, S.G. ; Tülek, Y.
252011Experimental investigation of the cooling performance of a ground source heat pump system in Denizli, TurkeyKarabacak, R. ; Güven Acar, E.; Kumsar, Halil ; Gökgöz, Ali ; Kaya, M.; Tülek, Yahya 
262023Exploring the impact of acorn extract on the quality and taste of beef meat burgersAkcan, T.; Ozunlu, O.; Ergezer, H. ; Gokce, R. 
27Jul-2021Farklı ceviz çeşitlerinin yağ oksidasyonu üzerine depolama koşulları ve paketleme tekniğinin etkisiYurdunuseven Yıldız, Aysun 
281996Farklı Gıda Maddelerinin Isıl Özelliklerinin Deneysel ve Teorik Olarak BelirlenmesiTülek, Yahya ; Özkal, Sami Gökhan 
292009Farklı Haşlama Yöntemleri ile Haşlanan Brokolilerde Glukosinolat Askorbik Asit Renk ve Tekstür Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesiTülek, Yahya ; Gençdağ, Esra
302016Farklı Kaplama Bileşenleriyle Kaplamanın Derin Yağda Kızartılan Piliç Nuggetların Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine EtkileriGökçe, Ramazan ; Akgün, Ali Aytaç; Ergezer, Haluk ; Akcan, Tolga
312015Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kekik (Origanum Onites) Örneklerinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin AraştırılmasıTülek, Yahya ; Kaspsaraçoğlu, Gizem
322021Farklı Ön İşlemler Uygulanarak Glutensiz Mercimek Bisküvisi Üretiminin AraştırılmasTülek, Yahya ; Taş, Cansev
331999Farklı starter kültürler kullanılarak üretilen sucukların bazı özellikleri ve uçucu aroma bileşenleriErcoşkun, Hüdayi 
342014Fatty Acid Composition and Sensory Properties of Tarhanas Prepared by Processed Tomato and Paprika Waste MaterialsIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
352022First report on the presence of aflatoxins in fig seed oil and the efficacy of adsorbents in reducing aflatoxin levels in aqueous and oily mediaSenturk, Seyda; Karaca, Hakan 
362011Fourier dönüşümlü kızılötesi (FT-IR) spektroskopisi ile Malassezia türlerinin değerlendirilmesiErgin, Çağrı ; Vuran, M. Emre; Gök, Yaşar ; Özdemir, Durmuş; Karaarslan, Aydın; Kaleli, İlknur ; Zorbozan, Orçun ; Kabay, Nilgün ; Çon, Ahmet Hilmi 
372013Fourier transform infrared spectral evaluation for the differentiation of clinically relevant Trichophyton speciesErgin, Çağrı ; Ilkit, M.; Gök, Yaşar ; Özel, M.Z.; Çon, Ahmet Hilmi ; Kabay, Nilgün ; Söyleyici, Sevil 
382018Genome sequences of five Lactobacillus sp. isolates from traditional Turkish sourdoughDertli, E.; Skory, C.D.; Şimşek, Ömer 
392015GIDALARIN KURUTULMASINDA ULTRASES KULLANIMITüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
402022Glutensiz Kraker Üretimi ve Modifiye Atmosferde DepolamaIşık Fatma