10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 181-200 of 358 (Search time: 0.014 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
1812016Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve EtkileriErgezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Hozer, Şeyma; Akcan, Tolga
1822012Ev ve işletme tipi Uşak tarhanası hamurlarında fermantasyon sürecine ait mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerin karşılaştırılmasıŞimşek, Ömer ; Özel, Serap; Çon, Ahmet Hilmi 
1832014Evaluating food additives as antifungal agents against Monilinia fructicola in vitro and in hydroxypropyl methylcellulose-lipid composite edible coatings for plumsKaraca, Hakan ; Pérez-Gago, M.B.; Taberner, V.; Palou, L.
1842011Evaluation of Malassezia species by Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopyErgin, Çağrı ; Vuran, M.E.; Gök, Yaşar ; Ozdemir, D.; Karaarslan, A.; Kaleli, İlknur ; Zorbozan, O. ; KABAY, Nilgün ; ÇON, Ahmet Hilmi 
1852016Evaluation of mono or mixed cultures of lactic acid bacteria in type II sourdough systemEkinci, Raci ; Şimşek, Ömer ; Küçükçuban, Ayça; Nas, Sebahattin 
1862022Exopolysaccharides Produced by Lactic Acid Bacteria and Their Therapeutic EffectsŞentürk, D.Z. ; Uçar, T.; Şimşek, Ö.
1872001Experimental determination of thermal conductivity of various milk and vegetable oil productsÖzkal, S.G. ; Tülek, Y.
1882011Experimental investigation of the cooling performance of a ground source heat pump system in Denizli, TurkeyKarabacak, R. ; Güven Acar, E.; Kumsar, Halil ; Gökgöz, Ali ; Kaya, M.; Tülek, Yahya 
1892023Exploring the impact of acorn extract on the quality and taste of beef meat burgersAkcan, T.; Ozunlu, O.; Ergezer, H. ; Gokce, R. 
190Jul-2021Farklı ceviz çeşitlerinin yağ oksidasyonu üzerine depolama koşulları ve paketleme tekniğinin etkisiYurdunuseven Yıldız, Aysun 
1911996Farklı Gıda Maddelerinin Isıl Özelliklerinin Deneysel ve Teorik Olarak BelirlenmesiTülek, Yahya ; Özkal, Sami Gökhan 
1922009Farklı Haşlama Yöntemleri ile Haşlanan Brokolilerde Glukosinolat Askorbik Asit Renk ve Tekstür Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesiTülek, Yahya ; Gençdağ, Esra
1932016Farklı Kaplama Bileşenleriyle Kaplamanın Derin Yağda Kızartılan Piliç Nuggetların Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine EtkileriGökçe, Ramazan ; Akgün, Ali Aytaç; Ergezer, Haluk ; Akcan, Tolga
1942015Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kekik (Origanum Onites) Örneklerinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin AraştırılmasıTülek, Yahya ; Kaspsaraçoğlu, Gizem
1952021Farklı Ön İşlemler Uygulanarak Glutensiz Mercimek Bisküvisi Üretiminin AraştırılmasTülek, Yahya ; Taş, Cansev
1961999Farklı starter kültürler kullanılarak üretilen sucukların bazı özellikleri ve uçucu aroma bileşenleriErcoşkun, Hüdayi 
1972014Fatty Acid Composition and Sensory Properties of Tarhanas Prepared by Processed Tomato and Paprika Waste MaterialsIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
1982022First report on the presence of aflatoxins in fig seed oil and the efficacy of adsorbents in reducing aflatoxin levels in aqueous and oily mediaSenturk, Seyda; Karaca, Hakan 
1992011Fourier dönüşümlü kızılötesi (FT-IR) spektroskopisi ile Malassezia türlerinin değerlendirilmesiErgin, Çağrı ; Vuran, M. Emre; Gök, Yaşar ; Özdemir, Durmuş; Karaarslan, Aydın; Kaleli, İlknur ; Zorbozan, Orçun ; Kabay, Nilgün ; Çon, Ahmet Hilmi 
2002013Fourier transform infrared spectral evaluation for the differentiation of clinically relevant Trichophyton speciesErgin, Çağrı ; Ilkit, M.; Gök, Yaşar ; Özel, M.Z.; Çon, Ahmet Hilmi ; Kabay, Nilgün ; Söyleyici, Sevil