10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 221-240 of 352 (Search time: 0.01 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
2212018Innovative approaches to nisin productionÖzel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Akçelik, M.; Saris, P.E.J.
2222011Innovative self-cleaning and antibacterial cotton textile: No water and no detergent for cleaningPalamutçu, Sema ; Acar, Gülümser; Çon, Ahmet Hilmi ; Gültekin, Tuğçe; Aktan, Burcu; Selçuk, Hüseyin 
2232020Investigation of effect of ultrasound pretreatment on drying and rehydration characteristics and microstructure of apple slicesTüfekçi S.; Özkal S.G. 
2242019Is ergosterol a new microbiological quality parameter in foods or not?Kadakal, Çetin ; Tepe, Tolga Kağan
2252006Isolating lactic starter cultures with antimicrobial activity for sourdough processesŞimşek, Ömer ; Çon, Ahmet Hilmi ; Tulumoglu, Ş.
2262023İlkel buğday çeşitleri [dinkel (Triticum spelta), siyez (Triticum monococcum) ve kavılca (Triticum dicoccum)] kullanılarak üretilen tulumba tatlılarının bazı kalite özellikleriÖzgören, Ezgi ; Işık, Fatma 
2272021İlkel Buğday Çeşitlerinden Üretilmiş ve Modifiye Atmosferde Paketlenmiş Bisküvilerin Bazı Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiIşık Fatma 
2282024İlkel buğday unlarının krakerlerde kullanım potansiyeliIşık, Fatma ; Demir, Yağmur; Aslan, Sinem Türk 
2292019İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay ÜretimiÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk 
2302020Karadut (Morus nigra) suyunda rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiğiSernikli, Cemre; Kadakal, Çetin 
2312021Karpuz Kabuğu Tozunun Glutensiz Kekte Kullanım PotansiyeliIşık Fatma 
2322017Kinetic modeling of quality aspects of fermented sausage (Sucuk) during storageÖzkal, Sami Gökhan ; Storage, Hüdayi
2332016Kinetic of color changes in almond (Akbadem variety) during roasting and storageNizamlioglu, N.M.; Nas, Sebahattin 
2342019Kinetics of allicin potential loss in garlic slices during convective dryingDoganturk, M.; Demiray, Engin ; Gursoy, O.; Yilmaz, Y. 
2352023Kinetics of Antioxidant Activity and Color Degradation in Tomatoes during Hot Air DryingGokmen, Adeviye Rana; Demiray, Engin ; Tülek, Yahya ; Yilmaz, Y. 
2362011Kinetics of traditional Turkish sausage quality aspects during fermentationErcoşkun, Hüdayi ; Özkal, Sami Gökhan 
2372018Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin EtkisiErgezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Akcan, Tolga
2382005Kuru incirlerin aflatoksin, patulin, ergosterol içeriği ve farklı koşullarda aflatoksinlerin parçalanma düzeyleriKaraca, Hakan 
239Jun-2009Kurutma işleminde domatesin likopen, ß-karoten, askorbik asit ve renk değişim kinetiğinin belirlenmesiDemiray, Engin 
2402009Kurutma İşleminde Domatesin Lycopersicum esculentum Mill Askorbik Asit ß Karoten Likopen ve Renk Değişim Kinetiğinin BelirlenmesiTülek, Yahya ; Demiray, Engin