10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 401-420 of 425 (Search time: 0.046 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
4012020Tulumba tatlısı yapımında çeşitli kavurga unların kullanımı ve bazı karakteristik özelliklerin belirlenmesiÇelik, İlyas ; Tümer, Gözde
22005Turna balığı (Esox lucius L., 1758) etinin bazı emülsiyon özelliklerine farklı konsantrasyonlarda tuz ve fosfat kullanımının etkisiYapar, Aydın ; Atay, Seçil
32020Tüketicilerin Gıda Güvenliği Konusunda Bilinç ve Davranış Düzeylerinin Belirlenmesi: Denizli İli ÖrneğiÇelik, İlyas ; Çelik, Tansu
41998Türkiye pazarındaki sucukların bazı kimyasal ve mikrobiyolojik nitelikleriÇon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
52012Türkiye'de Ticari Ölçekte Üretilen Bazı Küflü Peynirlerin Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiÖzgören, Ezgi ; Seçkin, A. Kemal
62003Türkiye'nin farklı bölgelerinde üretilen değişik un tiplerinin özellikleri II. Reolojik özelliklerEkinci, Raci ; Ünal, Sezgin; Kadakal, Çetin 
72018Ultrases Ön İşleminin Havuç Dilimlerinin Kuruma Karakteristikleri Üzerine EtkisiTüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
82015Ultrases önişleminin sığır bonfile ve tavuk göğüs etlerinin kurutma davranışları üzerine etkisiZambak, Özlem 
9Aug-2015ULTRASES ÖNİŞLEMİNİN SIĞIR BONFİLE VE TAVUK GÖĞÜS ETLERİNİN KURUTMA DAVRANIŞLARI ÜZERİNE ETKİSİZambak, Özlem 
902020Use of barley and wheat kavurga flours in lokma production and determination of some characteristic propertiesÇelik, İlyas ; Tümer, Gözde
912015Use of Carob Flour in the Production of TarhanaHerken, Emine Nur ; Aydın, Nurse
922006Use of clarifying agents and ultra filter to decrease fumaric acid, HMF and increase clarity of apple juiceTülek, Yahya ; Yilmaz, S
932014Use of corn oil in the production of Turkish white cheeseArslan, Seher ; Topcu, A.; Saldamli, I.; Koksal, G.
142014Use of different lactic starter cultures in the production of tarhanaHerken, Emine Nur ; Çon, Ahmet Hilmi 
152013Use of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tubers as a natural source of inulin in cakesÇelik, İlyas ; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz ; Yılmaz, Yusuf 
162012Use of various flours in gluten-free biscuitsErgin, Aliye; Herken, Emine Nur 
172003Uşak ve yöresi ekşi hamurlarından elde edilen antimikrobiyal aktiviteye sahip laktik asit bakterilerinin tanımlanması ve bazı metabolik özelliklerinin belirlenmesiŞimşek, Ömer 
182015Utilisation of antimicrobial agents at pre-and postsmoking on the microbial quality of hot-smoked rainbow trout (oncorhynchus mykiss) filletsKaya, Halil İbrahim ; Sabanoğlu, Seba; Yapar, Ali Ekber; Simsek, Ömer 
192024Utilization of Fruit and Vegetable Wastes in Food PackagingYildiz, A.Y. ; Öztekin, S.
202010Utilization of interesterified fat in the production of Turkish white cheeseArslan, Seher ; Topcu, A.; Saldamli, I.; Koksal, G.