10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 81-100 of 428 (Search time: 0.023 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
812005Değişik yöntemlerle marine edilmiş kanatlı etlerinin kimyasal, mikrobiyolojik, tekstürel ve duyusal özellikleriErgezer, Haluk 
822011Denizli Havzasındaki Termal Alanlardan Etkilenen ve Etkilenmeyen Jeolojik Formasyonlarda Sıcaklık ve Isı Depolama Kapasitesi Değişiminin İncelenmesi ve Isı Pompalarında Kullanımının AraştırılmasıKarabacak, Rasim ; Tülek, Yahya 
32015Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel ÖzellikleriDemiray, Engin ; Çelik, İlyas; Nogay, Oğuzhan; Tülek, Yahya 
42009Determination of antagonistic starter cultures for pickle and olive fermentation processesÇon, Ahmet Hilmi ; Karasu, N.
52005The determination of calcium concentrations in human milk with energy dispersive X-ray fluorescenceEkinci, N.; Ekinci, R. ; Polat, R.; Budak, G.
62005Determination of capsaicinoid profile of different chilli peppers grown in TurkeyPoyrazoglu, E.S.; Yemiş, Oktay ; Kadakal, Çetin ; Artik, N.
71997Determination of differences in free and bound water contents of beef muscle by DSC under various freezing combinationsAktaş, Nesimi; Tülek, Yahya ; Gokalp, HY
82022Determination of drying characteristics, rehydration properties, and shrinkage ratio of convective dried melon slice with some pretreatmentsTepe, Tolga Kagan; Kadakal, Cetin 
91997Determination of freezable water content of beef semimembranous muscle DSC studyAktaş, Nesmi; Tülek, Yahya ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
102002Determination of iodine and calcium concentrations in the bread improver using EDXRFEkinci, Neslihan; Ekinci, Raci ; Şahin, Y.
112004Determination of microbiological contamination sources during ice cream production in Denizli, TurkeyKanbakan, U.; Çon, Ahmet Hilmi ; Ayar, A.
122005Determination of seven water-soluble vitamins in tarhana, a traditional Turkish cereal food, by high-performance liquid chromatographyEkinci, Raci ; Kadakal, Çetin. 
132002Determination of some physical and chemical characteristics of sucuk produced at some major meat plants in the province of AfyonDodu, M.; Çon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, H.Y.
142007The determination of trace elements release from dental cements in artificial saliva by energy dispersive X-ray fluorescence spectrometryEkinci, N.; Bayindir, F.; Bayindir, Y.Z.; Ekinci, Raci 
152022Development of novel paper-based colorimetric indicator labels for monitoring shelf life of chicken breast filletsOzunlu, Orhan; Ergezer, Haluk 
162015Diversity and Stability of Yeast Species During the Fermentation of TarhanaÖzel, S.; Sabanoğlu, S.; Çon, A.H.; Şimşek, Ömer 
172008Dizel motorlar için yenilenebilir alternatif biyodizel yakıt geliştirilmesiUsta, Nazım ; Çon, Ahmet Hilmi ; Uğuzdoğan, Erdal ; Aydoğan, Bilal; Can, Özer ; Öztürk, Erkan 
182017Domates çekirdeği ilave edilerek üretilen krakerlerin bazı kimyasal, fiziksel ve duyusal özellikleriIşık, Fatma ; Topkaya, Cansu
192017Domates Salçası Üretim Atıklarının Kraker Üretiminde Fonksiyonel Amaçlı KullanımıIşık Fatma 
202024Donmuş muhafaza edilen pişmiş sığır köftelerinde doğal antioksidan olarak kızılcık (Cornus mas) ekstraktının kullanımıElgin, Şeyma; Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk