10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 241-260 of 428 (Search time: 0.029 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
2412020Growth and aflatoxin production of Aspergillus flavus in fig-based medium: Effect of minerals and chelating agentsGunaydin, S; Karaca, Hakan 
22016Güneşte kurutulmuş bamyaların rehidrasyon kinetiğiDemiray, Engin ; Tülek, Yahya 
32016Gıda Ambalajlamada Son GelişmelerÇelik, İlyas ; Tümer, Gözde
42006Gıda endüstrisinde kullanılan yüksek hidrostatik basınç sistemleriTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
52006Gıda endüstrisinde yüksek hidrostatik basınç uygulamalarıTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
62016Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye?Gökçe, Ramazan ; Ergezer, Haluk 
7Jan-2015Havuç ve kırmızıbiberin farklı kurutma yöntemleri ile kurutulması, kuruma karakteristiklerinin ve bazı kalite özelliklerindeki değişimin modellenmesiDemiray, Engin 
82004Health aspects of functional grape seed constituentsYılmaz, Yusuf ; Toledo, R.T.
92006High hydrostatic pressure systems use in food industryTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
102012Hipoksik-iskemik beyin hasarı modeli uygulanan yeni doğan sıçanlarda üzüm çekirdeği özütü'nün öğrenme-bellek ve hipokampus' un histolojik yapısı üzerine etkisiAdıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Özdemir, Mehmet Bülent ; Abban, Gülçin ; Hatip, İzzettin 
112024Hot-Air Drying and Degradation Kinetics of Bioactive Compounds of Gilaburu (Viburnum Opulus L.)Dönmez, A.; Kadakal, Ç. 
122013Identification of ochratoxigenic fungi and contextual change on dried raisins (Sultanas)Şen, L.; Nas, Sebahattin 
132013Immobilization of nisin producer Lactococcus lactis strains to chitin with surface-displayed chitin-binding domainŞimşek, Ömer ; Sabanoglu, Seba; Çon, A.H.; Karasu, N.; Akçelik, M.; Saris, P.E.J.
142022IMPACT OF AIR TEMPERATURE ON DRYING CHARACTERISTICS AND SOME BIOACTIVE PROPERTIES OF KIWI FRUIT SLICESTepe, Fadime Begum; Tepe, Tolga Kagan; Ekinci, Ayten 
152016The impact of drying techniques on phenolic compound, total phenolic content and antioxidant capacity of oat flour tarhanaDeğmencioğlu, N.; Gürbüz, O.; Herken, Emine Nur ; Yurdunuseven Yıldız,Aysun 
162022THE IMPACT OF PARTIAL SWEETENER SUBSTITUTION ON PHYSICOCHEMICAL, TEXTURAL AND SENSORY PROPERTIES OF BISCUITSGüldane, Mehmet; Herken, Emine Nur 
172020The impact of quinoa flour on some properties of ayranAkkoyun, Y.; Arslan, Seher 
182018Improving physicochemical, antioxidative and sensory quality of raw chicken meat by using acorn extractsÖzünlü, O.; Ergezer, Haluk ; Gökçe, R. 
192009In vitro and in vivo antioxidant effect of the grape seed extract in brain tissue, plasma and red blood cellAdıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Bor Küçükatay, Melek ; Küçükatay, Vural ; Erken, Gülten
202009In vitro characterization of probiotic properties of Pediococcus pentosaceus BH105 isolated from human faecesUymaz, B.; Şimşek, Ömer. ; Akkoc, N.; Ataoglu, H.; Akçelik, M.