10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 261-280 of 428 (Search time: 0.03 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
2612010Incorporation of adjunct cultures of Enterococcus faecium, Lactobacillus paracasei subsp. paracasei and Bifidobacterium bifidum into white cheeseGürsoy, Oğuz ; Kinik, O.
2622023Industry 4.0 technologies in agri-food sector and their integration in the global value chain: A reviewSentürk, Seyda; Şentürk, Fatmana ; Karaca, Hakan 
2632020The influence of backslopping on lactic acid bacteria diversity in tarhana fermentationÖzel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Settanni, L.; Erten, H. 
2642009Influence of growth conditions on the nisin production of bioengineered Lactococcus lactis strainsŞimşek, Ö.; Çon, Ahmet Hilmi ; Akkoç, N.; Saris, P.E.J.; Akçelik, M.
52011The influence of plastic composition and ventilation area on ozone diffusion through some food packaging materialsKaraca, Hakan ; Smilanick, J.L.
62018Innovative approaches to nisin productionÖzel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Akçelik, M.; Saris, P.E.J.
72011Innovative self-cleaning and antibacterial cotton textile: No water and no detergent for cleaningPalamutçu, Sema ; Acar, Gülümser; Çon, Ahmet Hilmi ; Gültekin, Tuğçe; Aktan, Burcu; Selçuk, Hüseyin 
82020Investigation of effect of ultrasound pretreatment on drying and rehydration characteristics and microstructure of apple slicesTüfekçi S. ; Özkal S.G. 
92020Investigation of some properties of gluten-free tarhanas produced by red, green and yellow lentil whole flourGöncü, A.; Çelik, İlyas 
102019Is ergosterol a new microbiological quality parameter in foods or not?Kadakal, Çetin ; Tepe, Tolga Kağan
112006Isolating lactic starter cultures with antimicrobial activity for sourdough processesŞimşek, Ömer ; Çon, Ahmet Hilmi ; Tulumoglu, Ş.
122023İlkel buğday çeşitleri [dinkel (Triticum spelta), siyez (Triticum monococcum) ve kavılca (Triticum dicoccum)] kullanılarak üretilen tulumba tatlılarının bazı kalite özellikleriÖzgören, Ezgi ; Işık, Fatma 
132021İlkel Buğday Çeşitlerinden Üretilmiş ve Modifiye Atmosferde Paketlenmiş Bisküvilerin Bazı Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiIşık Fatma 
142024İlkel buğday unlarının krakerlerde kullanım potansiyeliIşık, Fatma ; Demir, Yağmur; Aslan, Sinem Türk 
152014İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Kahvaltı Alışkanlıkları ve Okul Kantini İle İlişkilerinin BelirlenmesiOrhan, Ayşen; Çelik, İlyas 
162020Karadut (Morus nigra) suyunda rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiğiSernikli, Cemre; Kadakal, Çetin 
172021Karpuz Kabuğu Tozunun Glutensiz Kekte Kullanım PotansiyeliIşık Fatma 
182020Kavun çekirdeği tozunun eriştenin bazı özelliklerine etkisiÇelik, İlyas ; Pozan, Kübra
192017Kinetic modeling of quality aspects of fermented sausage (Sucuk) during storageÖzkal, Sami Gökhan ; Ercoşkun, Hüdayi 
202016Kinetic of color changes in almond (Akbadem variety) during roasting and storageNizamlioglu, N.M.; Nas, Sebahattin