10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 201-220 of 371 (Search time: 0.051 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
2012008Ferrie reducing/antioxidant power of Maillard reaction products in model bread crustsYılmaz, Yusuf ; Akgün, F.Burcu
2022022First report on the presence of aflatoxins in fig seed oil and the efficacy of adsorbents in reducing aflatoxin levels in aqueous and oily mediaSenturk, Seyda; Karaca, Hakan 
2032011Fourier dönüşümlü kızılötesi (FT-IR) spektroskopisi ile Malassezia türlerinin değerlendirilmesiErgin, Çağrı ; Vuran, M. Emre; Gök, Yaşar ; Özdemir, Durmuş; Karaarslan, Aydın; Kaleli, İlknur ; Zorbozan, Orçun ; Kabay, Nilgün ; Çon, Ahmet Hilmi 
2042013Fourier transform infrared spectral evaluation for the differentiation of clinically relevant Trichophyton speciesErgin, Çağrı ; Ilkit, M.; Gök, Yaşar ; Özel, M.Z.; Çon, Ahmet Hilmi ; Kabay, Nilgün ; Söyleyici, Sevil 
2052018Genome sequences of five Lactobacillus sp. isolates from traditional Turkish sourdoughDertli, E.; Skory, C.D.; Şimşek, Ömer 
2062015GIDALARIN KURUTULMASINDA ULTRASES KULLANIMITüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
2072022Glutensiz Kraker Üretimi ve Modifiye Atmosferde DepolamaIşık Fatma 
2082020Growth and aflatoxin production of Aspergillus flavus in fig-based medium: Effect of minerals and chelating agentsGunaydin, S; Karaca, Hakan 
2092016Güneşte kurutulmuş bamyaların rehidrasyon kinetiğiDemiray, Engin ; Tülek, Yahya 
2102006Gıda endüstrisinde kullanılan yüksek hidrostatik basınç sistemleriTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2112006Gıda endüstrisinde yüksek hidrostatik basınç uygulamalarıTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2122016Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye?Gökçe, Ramazan ; Ergezer, Haluk 
2132019Gıdalarda Akrilamid Oluşum Mekanizmaları, Gıdaların Akrilamid İçeriği ve Sağlık Üzerine EtkileriNizamlıoğlu, Nizam Mustafa; Nas, Sebahattin 
214Jan-2015Havuç ve kırmızıbiberin farklı kurutma yöntemleri ile kurutulması, kuruma karakteristiklerinin ve bazı kalite özelliklerindeki değişimin modellenmesiDemiray, Engin 
2152004Health aspects of functional grape seed constituentsYılmaz, Yusuf ; Toledo, R.T.
2162006High hydrostatic pressure systems use in food industryTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2172012Hipoksik-iskemik beyin hasarı modeli uygulanan yeni doğan sıçanlarda üzüm çekirdeği özütü'nün öğrenme-bellek ve hipokampus' un histolojik yapısı üzerine etkisiAdıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Özdemir, Mehmet Bülent ; Abban, Gülçin ; Hatip, İzzettin 
2182024Hot-Air Drying and Degradation Kinetics of Bioactive Compounds of Gilaburu (Viburnum Opulus L.)Dönmez, A.; Kadakal, Ç. 
2192013Identification of ochratoxigenic fungi and contextual change on dried raisins (Sultanas)Şen, L.; Nas, Sebahattin 
2202013Immobilization of nisin producer Lactococcus lactis strains to chitin with surface-displayed chitin-binding domainŞimşek, Ömer ; Sabanoglu, Seba; Çon, A.H.; Karasu, N.; Akçelik, M.; Saris, P.E.J.