10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 221-240 of 425 (Search time: 0.021 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
2212001Experimental determination of thermal conductivity of various milk and vegetable oil productsÖzkal, S.G. ; Tülek, Y.
2222011Experimental investigation of the cooling performance of a ground source heat pump system in Denizli, TurkeyKarabacak, R. ; Güven Acar, E.; Kumsar, Halil ; Gökgöz, Ali ; Kaya, M.; Tülek, Yahya 
2232023Exploring the impact of acorn extract on the quality and taste of beef meat burgersAkcan, T.; Ozunlu, O.; Ergezer, H. ; Gokce, R. 
42006Extension of shelf life of dairy products by biopreservation: protective culturesKesenkaş, Harun; Gürsoy, Oğuz ; Kınık, Özer; Akbulut, Necati
5Jul-2021Farklı ceviz çeşitlerinin yağ oksidasyonu üzerine depolama koşulları ve paketleme tekniğinin etkisiYurdunuseven Yıldız, Aysun 
61996Farklı Gıda Maddelerinin Isıl Özelliklerinin Deneysel ve Teorik Olarak BelirlenmesiTülek, Yahya ; Özkal, Sami Gökhan 
72009Farklı Haşlama Yöntemleri ile Haşlanan Brokolilerde Glukosinolat Askorbik Asit Renk ve Tekstür Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesiTülek, Yahya ; Gençdağ, Esra
82016Farklı Kaplama Bileşenleriyle Kaplamanın Derin Yağda Kızartılan Piliç Nuggetların Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine EtkileriGökçe, Ramazan ; Akgün, Ali Aytaç; Ergezer, Haluk ; Akcan, Tolga
92015Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kekik (Origanum Onites) Örneklerinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin AraştırılmasıTülek, Yahya ; Kaspsaraçoğlu, Gizem
102021Farklı Ön İşlemler Uygulanarak Glutensiz Mercimek Bisküvisi Üretiminin AraştırılmasTülek, Yahya ; Taş, Cansev
111999Farklı starter kültürler kullanılarak üretilen sucukların bazı özellikleri ve uçucu aroma bileşenleriErcoşkun, Hüdayi 
122014Fatty Acid Composition and Sensory Properties of Tarhanas Prepared by Processed Tomato and Paprika Waste MaterialsIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
132008Ferrie reducing/antioxidant power of Maillard reaction products in model bread crustsYılmaz, Yusuf ; Akgün, F.Burcu
142022First report on the presence of aflatoxins in fig seed oil and the efficacy of adsorbents in reducing aflatoxin levels in aqueous and oily mediaSenturk, Seyda; Karaca, Hakan 
152011Fourier dönüşümlü kızılötesi (FT-IR) spektroskopisi ile Malassezia türlerinin değerlendirilmesiErgin, Çağrı ; Vuran, M. Emre; Gök, Yaşar ; Özdemir, Durmuş; Karaarslan, Aydın; Kaleli, İlknur ; Zorbozan, Orçun ; Kabay, Nilgün ; Çon, Ahmet Hilmi 
162013Fourier transform infrared spectral evaluation for the differentiation of clinically relevant Trichophyton speciesErgin, Çağrı ; Ilkit, M.; Gök, Yaşar ; Özel, M.Z.; Çon, Ahmet Hilmi ; Kabay, Nilgün ; Söyleyici, Sevil 
172018Genome sequences of five Lactobacillus sp. isolates from traditional Turkish sourdoughDertli, E.; Skory, C.D.; Şimşek, Ömer 
182015GIDALARIN KURUTULMASINDA ULTRASES KULLANIMITüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
192022Glutensiz Kraker Üretimi ve Modifiye Atmosferde DepolamaIşık Fatma 
202020Growth and aflatoxin production of Aspergillus flavus in fig-based medium: Effect of minerals and chelating agentsGunaydin, S; Karaca, Hakan