10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 181-200 of 387 (Search time: 0.013 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
1812016Effects of tomato pomace supplementation on chemical and nutritional properties of crackersIşık,Fatma ; Topkaya, Cansu
182Jan-2014Ege bölgesi ballarının kimyasal özellikleriKaplan, Hatice Betül 
1832017Ekmeklerde Aktif Paketleme UygulamalarıGöncü, Ali; Özkal, Sami Gökhan 
1842024Ekşi hamur fermantasyonunda laktik asit bakteri glukonatransferazlarının rolünün ve teknolojik öneminin belirlenmesiZehir Şentürk, Duygu 
1852003Elma çürüklük düzeyinin elma suyunun patulin ve fumarik asit düzeyine etkisiKadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin ; Poyrazoğlu, Ender; Şimşek, Atilla
1862000Elma suyu üretimi esnasında patulin içeriğindeki değişimlerKadakal, Çetin 
1872000Elma ve elma ürünlerinde patulin miktarını etkileyen faktörlerKadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin 
1882015Enhanced Degradation of Azoxystrobin in Grapes and Model Systems by Ozone Fumigation during StorageTabakoglu, Nadide; Karaca, Hakan 
1892017Enhancement of drying and rehydration characteristics of okra by ultrasound pre-treatment applicationTüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
1902024Enhancement of kefir functionality by adding black elderberry and evaluation of its quality during storageBarazi, Umran; Arslan, Seher 
1912010Enzymatic processing and antioxidant activity of agricultural waste autohydrolysis liquorsAkpinar, O.; Gunay, K.; Yılmaz, Yusuf ; Levent, O.; Bostanci, S.
1922005Ergosterol as a new quality parameter together with patulin in raw apple juice produced from decayed applesKadakal, Çetin ; Nas, Sebahattin ; Ekinci, Raci 
1931994Et Teknolojisinde Donma ve Çözülme Zamanı Donmuş ve Diğer Etlerin Model Sistemlerde Emülsiyon ve Kalorimetrik Özelliklerinin TespitiGökalp, Hüsnü Yusuf; Tülek, Yahya 
1942015Et ve Et Ürünlerinde Nitrit-Nitrat; Kullanım Avantajları, Yasal Sınırlamalar ve Güncel Alternatif YaklaşımlarKerimoğlu, Burcu Öztürk; Serdaroğlu, Fatma Meltem; Ergezer, Haluk 
1952016Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve EtkileriErgezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Hozer, Şeyma; Akcan, Tolga
162012Ev ve işletme tipi Uşak tarhanası hamurlarında fermantasyon sürecine ait mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerin karşılaştırılmasıŞimşek, Ömer ; Özel, Serap; Çon, Ahmet Hilmi 
172014Evaluating food additives as antifungal agents against Monilinia fructicola in vitro and in hydroxypropyl methylcellulose-lipid composite edible coatings for plumsKaraca, Hakan ; Pérez-Gago, M.B.; Taberner, V.; Palou, L.
182011Evaluation of Malassezia species by Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopyErgin, Çağrı ; Vuran, M.E.; Gök, Yaşar ; Ozdemir, D.; Karaarslan, A.; Kaleli, İlknur ; Zorbozan, O. ; KABAY, Nilgün ; ÇON, Ahmet Hilmi 
192016Evaluation of mono or mixed cultures of lactic acid bacteria in type II sourdough systemEkinci, Raci ; Şimşek, Ömer ; Küçükçuban, Ayça; Nas, Sebahattin 
202022Exopolysaccharides Produced by Lactic Acid Bacteria and Their Therapeutic EffectsŞentürk, D.Z. ; Uçar, T.; Şimşek, Ö.