Showing results 1 to 20 of 35
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Ambalajlama Tekniği ve Depolama Koşullarının Ceviz İçi Kalitesi Üzerine Etkisi | Güler, Buse; Karaca, Hakan |
14-Apr-2019 | Bacteriological, physicochemical, and melissopalynologic properties of some Turkish honeys | Bozbeyoğlu, Nur ; Arslan, Seher ; Güvensen, Aykut; Mercan Doğan, Nazime |
2016 | Bazı Fermente Gıdalardan İzole Edilen Lactobacillus plantarum Suşlarının Metal Dirençlilik Özellikleri | Özel, Burcu ; Kaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer |
2018 | Bebek Beslenmesi İçin Zenginleştirilmiş Formülasyonla Hazırlanan Uşak Tarhanası Hamurunun Fermantasyonunda Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler | Şimşek, Ömer ; Zehir, Duygu |
2016 | Berrak Nar Suyu ve Konsantrelerinde Bulanıklık Oluşumu | Yemiş, Oktay; Arslantürk, Hakime Gül |
2014 | Beyaz Peynirde Nisini Tolere Eden Laktik Asit Bakteri Miktarı ve Çeşitliliği | Şimşek, Ömer ; Kördikanlıoğlu, Burcu; Yazıcı, Gizem; Kaya, Halil İbrahim |
2020 | Color and Ascorbic Acid Degradation Kinetics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Slices during Vacuum Drying | Demiray, Engin ; Tülek, Yahya |
2016 | Değişik Oranlarda Salça Üretim Atıkları İlave Edilerek Üretilen Tarhanaların Oksidasyon Parametrelerinin Zamana Bağlı Değişimi | Işık, Fatma ; Yapar, Aydın |
2015 | Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel Özellikleri | Demiray, Engin ; Çelik, İlyas; Nogay, Oğuzhan; Tülek, Yahya |
2014 | Effect of Cornelian Cherry Use on Physical and Chemical Properties of Tarhana | Işık, Fatma ; Çelik, İlyas; Yılmaz, Yusuf |
2019 | Effect of Frozen Storage and Modified Atmosphere Packaging Followed by Cold Storage on Some Quality Characteristics of Semi-Dried Persimmons | Karaca, Hakan ; Kurşun, Elif |
2021 | Effect of Storage and Some Hydrocolloid Blends on Physicochemical, Textural and Sensory Characteristics of Keşkül, a Dairy Dessert | Kadagan, Selen; Arslan, Seher |
2015 | Et ve Et Ürünlerinde Nitrit-Nitrat; Kullanım Avantajları, Yasal Sınırlamalar ve Güncel Alternatif Yaklaşımlar | Kerimoğlu, Burcu Öztürk; Serdaroğlu, Fatma Meltem; Ergezer, Haluk |
2016 | Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve Etkileri | Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Hozer, Şeyma; Akcan, Tolga |
2020 | Farklı Tane Unları ve Çekirdek Tozları Kullanılarak Glutensiz Lokma Tatlısı Üretimi ve Kalite Özellikleri | Çelik, İlyas; Kuzuoğlu,Yasemin |
2016 | Güneşte kurutulmuş bamyaların rehidrasyon kinetiği | Demiray, Engin ; Tülek, Yahya |
2016 | Gıda Ambalajlamada Son Gelişmeler | Çelik, İlyas; Tümer, Gözde |
2016 | Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye? | Gökçe, Ramazan ; Ergezer, Haluk |
2019 | Gıdalarda Akrilamid Oluşum Mekanizmaları, Gıdaların Akrilamid İçeriği ve Sağlık Üzerine Etkileri | Nizamlıoğlu, Nizam Mustafa; Nas, Sebahattin |
2014 | İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Kahvaltı Alışkanlıkları ve Okul Kantini İle İlişkilerinin Belirlenmesi | Orhan, Ayşen; Çelik, İlyas |