10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 241-260 of 436 (Search time: 0.029 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
2412015GIDALARIN KURUTULMASINDA ULTRASES KULLANIMITüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
2422025Glutensiz Kek Üretiminde Siyah Pirinç Unu ve Siyah Nohut Ununun Kullanım Potansiyelinin AraştırılmasıRunt, Özge; Özgören, Ezgi 
2432022Glutensiz Kraker Üretimi ve Modifiye Atmosferde DepolamaIşık Fatma 
2442020Growth and aflatoxin production of Aspergillus flavus in fig-based medium: Effect of minerals and chelating agentsGunaydin, S; Karaca, Hakan 
2452016Güneşte kurutulmuş bamyaların rehidrasyon kinetiğiDemiray, Engin ; Tülek, Yahya 
2462016Gıda Ambalajlamada Son GelişmelerÇelik, İlyas ; Tümer, Gözde
2472006Gıda endüstrisinde kullanılan yüksek hidrostatik basınç sistemleriTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2482006Gıda endüstrisinde yüksek hidrostatik basınç uygulamalarıTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2492016Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye?Gökçe, Ramazan ; Ergezer, Haluk 
250Jan-2015Havuç ve kırmızıbiberin farklı kurutma yöntemleri ile kurutulması, kuruma karakteristiklerinin ve bazı kalite özelliklerindeki değişimin modellenmesiDemiray, Engin 
2512004Health aspects of functional grape seed constituentsYılmaz, Yusuf ; Toledo, R.T.
2522006High hydrostatic pressure systems use in food industryTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2532012Hipoksik-iskemik beyin hasarı modeli uygulanan yeni doğan sıçanlarda üzüm çekirdeği özütü'nün öğrenme-bellek ve hipokampus' un histolojik yapısı üzerine etkisiAdıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Özdemir, Mehmet Bülent ; Abban, Gülçin ; Hatip, İzzettin 
2542024Hot-Air Drying and Degradation Kinetics of Bioactive Compounds of Gilaburu (Viburnum Opulus L.)Dönmez, A.; Kadakal, Ç. 
2552013Identification of ochratoxigenic fungi and contextual change on dried raisins (Sultanas)Şen, L.; Nas, Sebahattin 
2562013Immobilization of nisin producer Lactococcus lactis strains to chitin with surface-displayed chitin-binding domainŞimşek, Ömer ; Sabanoglu, Seba; Çon, A.H.; Karasu, N.; Akçelik, M.; Saris, P.E.J.
2572022IMPACT OF AIR TEMPERATURE ON DRYING CHARACTERISTICS AND SOME BIOACTIVE PROPERTIES OF KIWI FRUIT SLICESTepe, Fadime Begum; Tepe, Tolga Kagan; Ekinci, Ayten 
2582016The impact of drying techniques on phenolic compound, total phenolic content and antioxidant capacity of oat flour tarhanaDeğmencioğlu, N.; Gürbüz, O.; Herken, Emine Nur ; Yurdunuseven Yıldız,Aysun 
2592022THE IMPACT OF PARTIAL SWEETENER SUBSTITUTION ON PHYSICOCHEMICAL, TEXTURAL AND SENSORY PROPERTIES OF BISCUITSGüldane, Mehmet; Herken, Emine Nur 
2602020The impact of quinoa flour on some properties of ayranAkkoyun, Y.; Arslan, Seher